6 Mayıs 2020 Çarşamba

Pdf yer imi ekleme

Pdf yer imi ekleme

Metindeki bir ekleme noktasını tıklatın. Seçtiğiniz metin varsayılan olarak yer imi etiketine dönüşür. Belge penceresinde . PDF Düzenleyici, PDF belgelerine yer imleri eklemenize olanak verir.


Pdf yer imi ekleme

Bir yer imi oluşturmak için Yer İmleri bölmesinde ya da bir kısayol . Bölüm başlangıçlarında . PDF için yer imleri oluşturma bölümüne geç - Yer imi , Adobe PDF olarak dışa aktarılan belgelere gitmeyi. Bu sayfanın çevirisini yap 3:PDF Accessibility: Bookmarks - Duration: 2:08. Program, yer işaretlerinizi sayfa numaraları ve bağlantılar içeren bir İçindekiler Tablosuna dönüştürür. Popüler Programlar.


Sık Kullanılanlar kategorisine yer imi eklemek için web . Kullanıcı oyu: - ‎admin tarafından incelendi Yer imleri çubuğunuzu kısaltıp daha çok web site eklemek için. Yer imleri çubuğunuza daha fazla yer imi eklemek istiyorsanız, kısıtlı yer imi alanınıza daha fazla şey sıkıştırmanızı sağlayacak olan bu ipucunu okuyun. Merhaba Araç Çubuklarını Göster menüsünden Yer İmleri Çubuğunu Göster i açıyorum. Resim 28: Yer imi ekleme.


Pdf yer imi ekleme

Foxit Reader - Görüntüleme, oluşturma, dönüştürme, açıklama ekleme , yazdırma,. Bu, PDF belge kullanıcılarına Yakınlaştırma işlevi, Gezinme işlevi, Yer imleri , . Cevap : Merhabalar , yer imi ekleme , istem dışı yanlış tuşlara basıldığında ekleye bilir. O anki sayfaya yer imi koyma: paylaş düğmesi simgesine dokunun ve daha sonra Yer İmi öğesine dokunun. Sayfayı yeniden ziyaret etmek için, yer imleri.


Infix PDF Editör 9. PDF görüntüleyici ile bazı temel belge optimizasyonlarını. Sayfa içine yer imi eklemek için Ortak menü grubu içinde bulunan Adlı Bağlantı seçeneği seçilmelidir. Karşımıza Adlı Bağlantı . Yer İmi Ekleme Hatırlamak istediğiniz bir site bulduğunuzda daha sonra. Talimatlarının PDF belgesi). Ayrıca çevrimiçi referanslar ekleyebilir ve düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.


Pdf yer imi ekleme

Bilgisayarınızda yer alan okunacak ve okunmuş makalelerinizi organize. Yalnız dikkat edilmesi gereken, Okular bu yer imleri ve notları dosyada. Favori sayfalarınızı yer imlerine eklemek için Yer İmleri özelliğini de kullanabilirsiniz. PDF dosyalarını sürükleyip bırakın. Diğer E-kitap biçimlerinin yanı sıra.


HTML Yer işaretlerini seçiyoruz ve ekleme işlemini bitiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...