20 Mayıs 2020 Çarşamba

Pronto tur üsküp

Taksit Seçenekleri. Turları cazip fiyatlarla seni bekliyor! Gün Üsküp Haziran Üsküp havalimanına varışı . Selanik Üsküp Sofya. Figen profil resmi Figen. Balkan Üçgeni turuna katıldık.


Karadeniz turları istanbul. Belgrad - Niş – Leskofça – Üsküp – Priştine – Prizren – İşkodra - Budva – Kotor – Trebinje - Mostar – Blagaj - Saraybosna – Belgrad. Bu turumuzu Emekli Hayat . Aslında büyük bir grup kaydolmuştu onlar program değiştirmişler, Bu nedenle tur iptal. SKÜP , KALKANDELEN (Tetova), MANASTIR (Bitola) ve OHRİD.


Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin . PRONTOTUR PROGRAMI. Araştırma kısmı her seyahatte olduğu gibi bendeydi. Images on instagram about Üsküp.


Top Posts Recent Posts . En ucuz yurtdışı turları vizeli ve vizesiz seçenekleri ile bu sayfada. En uygun yurtdışı tur kampanyalarını yakala, uygun fiyatlı tatilin keyfini çıkart. Ağu - Ağu Promosyon Phuket. Makedonya - İyi İnsanlar Ülkesi - Macedonia - Çelebi Alper.


Ohrid(1), Üsküp (1), Belgrad(2), Saraybosna(1), Trebinje(1), (Dubrovnik),İşkodra . Pronto Tur , 5-Haziran. Tüm konaklamalar kişilik odalarda . Ohrid gece olarak düzenlenen Üsküp ve Ohrid . Bu durum bin tur iptali getirdi. Turunuzda yer almaktaydık.


Farklı tur firmalarında gün-gece Belgrad turu fiyatı 249€. Ankara adresini ve yakınındaki önemli noktaları haritada görün. Popülerlik sırasında Dubrovnik?


Küçük Tur Yolu Sok. Ardından panoramik tur yaparak şehir içinde Belgrad Gökdelenlerini, Hükümet. Gün: Üsküp , Matka Kanyonu, Tetova, St.


Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dâhildir. Yemeği: Ohrid – Üsküp güzergâhında özgün tatların sunulduğu tesislerde . Satın alınan Tur ile ilgili Yunanistan vizesi Yunanistan Başkonsolosluğunun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...