22 Mayıs 2020 Cuma

Puantaj defteri

Tıkla, en ucuz puantaj defteri seçenekleri ayağına gelsin. Bu cetvel kağıt kalem ile herhangi bir kağıt ya da defter. Peki söz konusu puantaj defteri nedir?


Puantaj oluşturma ve her türlü personel . PDKS nedir, puantaj nasıl hesaplanır, puantaj örneği, puantaj cetveli, puantaj çizelgesi, adam saat değerleri hesabı, adam saat hesabı nasıl yapılır, puantaj.

YERİ SİCİL NO: ………………………………………. Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. AİT OLDUĞU ÇALIŞAMA.


Fiyatı ( Kdv Dahil). Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Defterler › Ticari Defter ve Evraklar urun. Alışveriş Listeme Ekle.

TURKUAZ TİCARİ DEFTER. Satılan Ürünler: 0. Avantajlı fiyat ve DİLMAN kalitesi için tıklayın. Ayrıntılı bilgi için İade . GRUBU : MATBUU EVRAK GRUBU. PUANTAJ DEFTERİ (HAFTALIK) ADET. Beğenilerime Ekle . Mali Mezvuatlar hakkındaki güncel gelişmeler . TÜRKİYE GENELİ TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!


BURDUR MERKEZ İÇİ TL VE ÜZERİ TESLİMAT ÜCRETSİZ! Uysal aylık puantaj cetveli Aboyutunda kuşe baskı sayfa uysal matbaa kalitesiyle personel takibini sağlayan, işletmelere yardımcı defterdir. Genel olarak Excel ortamında tutulan bu tablo da puantaj cetveli en son . En kısa sürede ve en uygun fiyatlarla aradığınız özelliklerdeki ürün için teklif hazırlayarak sizi bilgilendirelim. Stok Durumu: Stokta var.


Vergiler Hariç: 25TL.

Perkotek personel kontrol yazılımı ile . KDV Dahil, : TL. Kategori, : Ofis Kırtasiye , Normal Makbuzlar. Aylık puantaj defteri. Bu kategoride ürün bulunamadı. Türkçe online sözlük Tureng.


Marka:Kırtasiye-20. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...