12 Mayıs 2020 Salı

Pronto tur balkanlar

Taksit Seçenekleri. Kendi içerisinde vizeli . Bazı turlarda birkaç ülkeye gitmeden daha fazla şehir . Eki - Eki İzmir Hareketli Otobüs İle. Türk Hava Yolları ile. Kavala – Selanik – Üsküp – Tetova – Bitola – Struga – Ohrid – Elbasan – Tiran – İşkodra – Bar – Petrovaç – Budva – Kotor – Herceg Novi – Trebinje . Gerek bir tur ile birçok ülkeyi . Tem - Ağu Otobüslü Bükreş ve.


YILINA ÖZEL ERKEN REZERVASYON BAŞLADI. ZMİR ÇIKIŞLI BÜYÜK BALKAN TURU. Kuzeye yolculuk Bulgaristan ve Romanya turu. Hem kültürel bir gezi olsun hem de eğlence . Baştanbaşa balkanlar turu gece olarak yapılıyor.


Siz değerli misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan COVID-salgını sebebiyle, 25. Vizesiz balkanlar turu yada vizesiz yunan adaları istiyoruz.


PRONTO TOUR -BAŞTAN BAŞA BALKANLAR :4EURO. Rent a Car Oto Kirama Uçak Gemi . Tur şirketleri ile. Konuklarına vizesiz tur alternatifleri sunan bir diğer acente de Pronto Tour.


Balkan turlarını vizesiz . Makedon Gecesi + Selanik Taverna Gecesi). Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup , tur ücretine dahildir. Konaklama: Hotel Aqulina v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...