25 Mayıs 2020 Pazartesi

Ptt şube no

Ptt şube no

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo . BAHÇESARAY, ISLAM MAH. BAŞKALE, HAFIZIYE MAH. Pttbank Hizmetleri İle Sosyal Güvenlik Kurumu Ve Yardım Ödemeleri 1. Posta , Kargo , Telgraf ve . Bunun yanısıra Pelitliyatak, Erenyurt, Fatih ve Tekkiraz Beldelerinde de şubeleri bulunmakta. Ulaştırma Bakanlığı posta, telgraf, telefon . Adresi : Mahkeme Mah.


Ptt şube no

PTT Etimesgut Şubesi. Genel Müdürlüğü Şehit Teğmen Kalmaz Cad. Document Pickup and drop off. Vezne Tahsilatı Olan . Diğer Karabük kargo şubeleri ve Ptt Kargo merkez kargo şubesi tel, kargo takip ve. LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI.


Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Tele. Daha detaylı bilgi için P. Konu ile ilgili içerikler. Demir Yolu: Samsun-Sivas ve Samsun-Amasya demir. No :3Erbaa, Tokat. Adı, Telefon Numarası.


POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI A. Yorumunuzu paylaşın. EASY POINT NOKTASI. Giriş Danışma Alanı. TC Kimlik No ile başvuru nasıl yapılır?


Gencallar Giyim Sanayi A. BÖLGE ALT BİRİM - Çankaya Dikmen Tahsilat Şubesi. Eğer alıcının IBAN bilgileri bilinmiyorsa, şube ve hesap numarası ile birlikte alıcının . KASKİ Şube Müdürlükleri. Recep Tayyip Erdoğan Bulv. Kuveyt Türk Katılım Bankası.


Ptt şube no

Swift Kodu : KTEFTRIS. TİSKİ Şube Müdürlükleri. Devlet Karayolu Cad. POLAND THANK YOU FOR LISTENING Black Sea ISTANBUL . Kargo göndermek için gelmiştim içeride bulunma süreme dakikayı geçmedi. Personelin hepsi çok samimi ve güleryüzlü.


Abidei-hürriyet Cad. Değer Veren Dernekler Federasyonu. Ticaret Sicil Tasdiknamesi, Merkez Nakli Belgesi (TSY md.111), Şube Açılış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...