Bitki çayı (1ml su, g poşet çay ). Bu teknik şartnameye uygun olmayan ürünler iade edilir. KURBAN BAYRAMI GIDA PAKETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Birim ambalaj olarak polietilen, polipropilen torba kullanıldığı takdirde gıda. SİYAH ÇAY TEKNİK ŞARTNAMESİ.
Madde 2- Bu Teknik Şartname , Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan.
Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik. A - GENEL HÜKÜMLER. Malzemenin muayene komisyonunun kabul . SOFRA VE POŞET TUZ Rafine edilmiş, iyotlu ve beyaz renkte, homojen olmalı, gözle.
DARİ VE TEKNİK ŞARTNAMEYE GÖRE SİLAHSIZ ÖZEL. GIDA MADDESİ EVSAFI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Teklif mektubunda vermiş olduğunuz fiyatlar Teknik Şartnamede aksine bir süre yoksa 30 . Laboratuaı tetkikinde malzemelerin teknik şartnamede istenilen şartlarda olma- masl ve.
Kiracı tarafından kullanılan unlar bez veya polipropilen elyaflı torba veya. Kahvaltılık şeker gr olarak paketli küp veya toz ambalajlı bir şekilde çayın yanında verilecektir. Teknik şartnamede belirtilen ürünler, Çerkezköy, Çorlu ve Şarköy.
Poşet yoğurt (2gr.lık). Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızca satın alınacak. Yemekler, kliniklerde . YEŞİL ÇAY - SALLAMA. MUHTELİF GIDA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ.
BÜRO TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. HİZMETİ ALIMINDA UYGULANACAK TEKNİK ŞARTNAME. HEDEF ÇALIŞTAYI TEKNİK ŞARTNAMESİ. MADDE – (1) Dış alımlar, poşet malzemesi alımları, yaş çay nakliyeleri, . Yüklenici tarafından karşılanacaktır. AY OCAKLARI İHTİYAÇLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ.
Kimyasal özellikleri Türk Gıda Kodeksi Çay Tebliğinde belirtilen limitlere uygun olacaktır. Tek brüt ağırlık: 16. Kalem Genel Gıda app.
Kullanıcı oyu: - inceleme Çevre Doğal Mısır Fiber Katlanır çay poşeti PLA Biyobozunur Çay.
RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri. Teknik olarak doğal kayanın açılıp bütün kenarlarını kesme taş ve mermer blok. KUNDU OTELLER BÖLGESİNDE. Hava balon uçmaya . Makine elemanlarının montaj ve de-montaj işlerinde tecrübe sahibi,.
Steril poşetler içinde sağ ve sol el için bir çift olmalıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.