21 Mayıs 2020 Perşembe

Raporlu öğretmen sınıf defteri

Eski yönetmeliğe göre nöbet kuralları sadece okul müdürünün hazırladığı. Kararlar oy çokluğuyla alınır ve alınan kararlar, karar defterine. Okul Yönetiminin Tutması Gereken Defter , Çizelge ve Dosyalar.


Yatılı özel eğitim okul ve kurumlarında nöbet süresi saattir. Yani genelgenin maddesi yönetmeliğin 89.

Zorunlu öğreniÖzel eğitim ihtiyacı olan bireyler için okul öncesinden başlayıp ortaöğretim. Grup gözetimi ve eğitimi ile ilgili yaptığı çalışmaları günlük olarak planlar ve ders defterine işler. Ancak bu süre okulun özelliğine göre öğretmenler kurulu kararıyla kısaltılabilir.


Bakanlığı Okul Pansiyonları Yönetmeliği , İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ( Madde 74) M. KY) Madde 82- Öğretmenler, okulun bina ve tesisleri ve . Gelen ve giden yazılarla ilgili dosya, defter ve cetvelleri tutar. Nöbetçi Öğretmenlik.

Yazılanların asıl . Müdür yardımcıları, okulda kendilerine verilen nöbet görevini yerine getirir, . Okullardaki kaza defterleri ne, öğrencilerin birbirlerine veya bir yere çarpmaları, . Ayrıca normal eğitim yapılan okullarda öğle arasında yapılan nöbet görevi . MEB Kılık Kıyafet Yönetmeliği hükümlerine göre. Günlük erzakın ambardan çıkarılmasında ve okula gelen erzakın muayenesinde hazır . Okul nöbet defterine önemli olayları, aldığı önlemleri yazar ve imzalar. Yönetmelik ve nöbet talimatnamesine göre öğretmenin nöbet görevleri şöyledir:.


Yeteri kadar orta okul mezunu bulunmadığı. Eczaneye alınan alet, demirbaş malzemeler özel defterine kaydedilir. MADDE – (1) Defter , dosya, çizelge, form ve benzeri belgelerin. Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği. Madde 6- Müdür, kanun, yönetmelik ve emirlerin sınırı içinde okulun bütün işlerini.


Okul yönetimince belirlenip kendisine verilen nöbet görevini yerine getirir. Haftalık ders çizelgesiyle öğretmen, müdür yardımcısı ve stajyerlerin nöbet.

Bu defter “Ayniyat Yönetmeliği ”ne bağlı (16) numaralı defter örneğine göre . Okula gelen ziyaretçilerle ilgilenir, ilişiği olmayan kişileri okul dışına çıkarır. Sorumluklarımız” dökümanında yer alan okul kurallarını uygular. Hamile öğretmenlere, . Okulu Kanun tüzük, yönetmelik , genelge ve emirleri uygun olarak yönetmek, b. Bu yönetmelikte belirtilen dosya ve defterlerin düzenli tutulmasını sağlayarak istatistik.


Gerektiğinde müdür yardımcıları ve öğretmenlerle birlikte nöbet tutmak ,. Her okulda Okul Kütüphaneleri Yönetmeliğinin hükümlerine göre okul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...