20 Mayıs 2020 Çarşamba

Puantaj hesaplama

Aylık puantaj defteri. PUANTAJ DEFTERİ AYLIK DİLMAN. Bu kategoride ürün bulunamadı. Stok Durumu:Stokta var. Türkçe online sözlük Tureng.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. KDV Hariç: 3₺. Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim.


Fiyatı ( Kdv Dahil). Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Defterler › Ticari Defter ve Evraklar urun. Alışveriş Listeme Ekle.

TURKUAZ TİCARİ DEFTER. Satılan Ürünler: 0. Avantajlı fiyat ve DİLMAN kalitesi için tıklayın. Ayrıntılı bilgi için İade . GRUBU : MATBUU EVRAK GRUBU. Beğenilerime Ekle . Puantaj cetveli indirmek için tıklayınız. Mali Mezvuatlar hakkındaki güncel gelişmeler . TÜRKİYE GENELİ TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!


BURDUR MERKEZ İÇİ TL VE ÜZERİ TESLİMAT ÜCRETSİZ! Uysal aylık puantaj cetveli Aboyutunda kuşe baskı sayfa uysal matbaa kalitesiyle personel takibini sağlayan, işletmelere yardımcı defterdir. Genel olarak Excel ortamında tutulan bu tablo da puantaj cetveli en son . En kısa sürede ve en uygun fiyatlarla aradığınız özelliklerdeki ürün için teklif hazırlayarak sizi bilgilendirelim.


Vergiler Hariç: 25TL. Perkotek personel kontrol yazılımı ile . Hamur Kağıda Kaliteli Ofset Baskı.

Tel Dikiş Kaliteli Ciltli. Image Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. PAKETTEKİ ADET : Ad. Dolma Kalem,Tükenmez Kalem,Fonksiyonlu Kalem,Fonksiyonlu Kalem,Kalem Kılıfları,Hobi,Mürekkepler ve birçok seçenek, alanında lider markalar ile . Yakınlaştırmak için iki . Ofis ihtiyaçlarınız için profesyonel çözümler fetihofis.


En iyi fiyatlar, hızlı teslimat, kolay iade, aynı gün . Kırtasiye, gıda, temizlik, teknoloji, kartuş, toner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...