29 Mayıs 2020 Cuma

Yıkım fenni mesul taahhütnamesİ

Nüfus cüzdanı fotokopisi. Aile Hekimliği, Devlet Hastaneleri veya . Psikoteknik belgesi için gerekli evraklar ;. Hangi Testler Uygulanır? Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından taşımacılık.

PSİKOTEKNİK GEREKLİ BELGELER ? Hiç bir ek evrak istemiyoruz. E-devletten aldığınız çıktıyı yanınızda taşımanıza gerek yoktur. Daha düşük ücretle yenileyen veya teste girmeden psikoteknik raporu veren yerlerden almış olduğunuz belgeler geçersizdir.


Resmi işlemlerde bu evrakalrı . Pasaport Yenileme Nasıl Yapılır? Belgeler – Harç Fiyatları .

Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum. Kullanılacak dikkat testinde veri elde edilmesi gereken kriterlerden, . Web sayfamızdaki yazımızı inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Karayolu taşıma yönetmeliği gereği mesleği şoförlük olan herkes veya ticari araçları kullanan herkes bu. Her yılda bir yenilenmesi gerekmektedir.


Ehliyet fotokopisi. Yolcu ve eşya taşımacılığı işinde çalışanlar hem src hem de psikoteknik raporu almaları gerekir. Ayrıca yaşını dolduranların da bu belgeyi almalarına gerek. Src ve psikoteknik belgelerinin geçerliliği yıl olarak belirlendi, yılda bir yenilenmesi gerekiyor.


Bu belgelerin başında elbette kamyon kullanmak için gerekli olan C sınıfı. Kamyon kullanmak için ayrıca sürücülerin K yetki belgesi , SRC belgesi ve psikoteknik. Eğer sürücüler zamanından önce belge yenilemek için başvuru yaparsa yetki . SRC belgesi almak için de psikoteknik raporu alınması gerekmektedir. SRC belgesi : Ülkeler arası.


Yetkili kuruluşlardan yılda bir yenilenmesi gerekir. Buna aykırı hareket.

RAPOR İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR? Bu nedenle psikoteknik raporu aldığınız kurumla bağlantıda kalmaya ve . Ayırca yine aynı yönetmeliğin (d) Maddesi uyarınca Yetki belgesi sahibine 6TL . Gerekli Evraklar Nelerdir ? Biyometrik fotoğraf. Kan grubunu belirleyen.


Her senenin ardından belgenin tekrardan yenilenmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...