8 Mayıs 2020 Cuma

Petrol şikayet hattı

Petrol şikayet hattı

Müşteri Danışma Hattı. Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A. Petrol Ofisi istasyonları, ürünleri ve diğer konularla ilgili kullanıcı yorumları. Burası neredeyse CİMER gibi çalışıyor. Bu web sitelerinde üye . Tatlısu Mahallesi Akif İnan Sok No:Y. ADRES: Mehmet Akif Mh.


Petrol şikayet hattı

Petrol Piyasası Lisans İşlemlerine İlişkin Başvuruların Usulü Hakkında Duyuru. Bilgileri İletişim Formu Öneri ve Şikayetler Soil Otomasyon Sistemi . Boru Hatları İle Petrol Taşıma A. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) hizmetini . Kurumumuz portalından . Altınbaş Petrol ve Ticaret A. Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi EGS Business Park BBlok No:Kat:10 . Bu konular ve bunların dışında kalan diğer konulara ait ihbar bildirimleriniz için ayrıca 1numaralı hattımızı arayabilir veya idari birimlerimize yazılı olarak . Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına öneri,istek ve şikayetlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Cep Telefonu numarası girmelisiniz. Mesaj tipi seçmelisiniz. BP Club Kart Numarası girmelisiniz.


Açıklama girmelisiniz. Dilek ve Şikayet formuna ulaşarak bildirim göndermek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir. Rafineri Müdürlüğü. WhatsApp hattı kurdu.


Petrol şikayet hattı

Mevlana Petrol Ürünleri Kaliteli ve Güvenle alacağınız ürünlerdir. Firmamız ürünlerin seçiminde. Madde 2- Bu Yönetmelik, petrol piyasasında faaliyette bulunan gerçek veya tüzel kişilerle ilgili. Ulusal Marker Kontrolü, Numune Alma,. Numunenin Alındığı Yer (Pompa, tank, tanker, boru hattı vb).


PETLINE PETROL ÜRÜNLERİ A. Siemens Ev Aletleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi buradan iletebilirsiniz. Adres Bulgurlu Mahallesi Gürpınar Cad. Tüketicilerin karşılaştıkları sorunlara çözüm getiren çağrı merkezi, Ticaret . Amacımız, sizinle daha iyiye ulaşmak, daha kaliteli bir hizmet sunabilmektir. Securitas Değerleri ve Etik Kodu için tıklayınız.


Petrol şikayet hattı

Destek formunu doldurarak istek, dilek, şikayet ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. KIRIKKALE, BATMAN, ŞIRNAK, BARTIN, ARDAHAN, IĞDIR, YALOVA, KARABÜK, KİLİS, OSMANİYE, DÜZCE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...