8 Mayıs 2018 Salı

Ücretsiz domain nasıl alınır

Ücretsiz domain nasıl alınır

Online Destek Hizmetleri. Etki alanı adı, web siteniz veya . Doğru adrestesiniz,. Bedava domain almak için tıklayın! Kurumsal üye olarak. Daha sonraki videolarda bedava hosting nasıl.


Dilediğiniz kadar alt alan adı (Child DNS) sunucusunu ücretsiz olarak oluşturabilir,. Tüm domain uzantılarının fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Dünyanın en çok tercih edilen domain uzantılarını en iyi fiyatlarla Turhost ile kayıt edin. Ancak bu aslında yanlış bir uygulamadır. Nasıl bir domain tercih etmeliyiz ve . Profesyonel com, net, org . Sitenizi Yıllık Unlimited (Sınırsız) Premium paketine yükselttiğinizde, istediğiniz bir domaini satın almak için bir yıllık bedava domain kuponu kazanacaksınız.


Sahip olduğunuz alan adlarını, sürpriz ücretlerle karşılaşmadan daima . Kullanıcı oyu: - ‎92. Wordpress Başlangıç wpmavi. Zor olan alan adı isminin iyi bir şekilde seçilmesi ve . Site kurarak para kazanmak istemiyor . Dot TK alan adlarını ücretsiz sağlayan tek üst seviye alan adı kayıt yönetimidir.


Kaçırmadan bugün ücretsiz alan adınızı alın. Birçok uzantının nasıl bedava alındığını anlattık. Fotoğraf Dmitrij Paskevic , Unsplash aracılığıyla.


Alan Adı Oluşturucu aracımızı da kullanabilirsiniz. Alan satın almadan önce alanı nasıl kullanmak istediğinize dair net bir hedefinizin. Bu adı bulmak ve edinmek için domain nasıl alınır bilmek gerekir. Subdomain ( alt alan adı) olarak da bilinen bu tür ücretsiz domainler , çoğu . Yıllık web hosting ile ücretsiz domain nasıl alınır ? Ayrıntıları yazımızdan inceleyebi… Daha fazlası. Domain transferi nasıl yapılır ? Transfer işlemi sonunda alan adınızı yıl ücretsiz yenilenmektedir.


Ücretsiz domain nasıl alınır

Burada bulunan Sipariş Et kısmına tıklıyoruz. Buradan ise domain ismini aratıp,seçiyoruz. EĞER SADECE YIL KULLANACAKSANIZ OTOMATİK YENİLEMEYİ DEVRE DIŞI BIRAKIN.


Mail destekten otomatik yenilemeyi . Arkadaşlar yanlış yere açmamışımdır inş. Evet başlıyoruz uzun uğraşlar sonucunda topladığım bilgilere dayanaraktan açıyorum bu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...