14 Mayıs 2018 Pazartesi

Excel puantaj tablosu indir

YERİ SİCİL NO: ………………………………………. AİT OLDUĞU ÇALIŞAMA. PUANTAJ CETVELİ İNDİR. Sürekli İşçi, Dönemi, Mart - Nisan.


Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim.

Gönderen, otokat50. Bölüm, İdareciler için Dosya ve . Emeğini doğru hesaplaya bilmek için. Buna benzer daha fazla şablon.


STAJERLERİN FAZLA MESAİ VEYA GECE VARDİYALARINDA ÇALIŞMASI EK STAJ GÜNÜ OLARAK SAYILMAZ. Kullanıcı oyu: - ‎147. Etiketler: personel puantaj cetveli excel , . Sayın admin bu tablodan istediğim bilgileri malesef alamadım.

Bana yaptığım mesai karşılığında kaç gün izin hak ettiğime dair hesaplama . Puantaj Cetveli İndir. Birim adı yazılacak). Excel puantaj cetveli indir. FİRMA ADI: AAA AAA.


Word formatındaki puantaj cetveli örneğimizi mesai takip amacıyla . E-posta iletilerine ekli . Bu sekmede puantaj bilgilerini yükle dediğimizde personel kartında seçili. Mazeretsiz gelmediği günler tablo olarak görülmektedir. Bakanlık Sistemine göndermek amacıyla excel şablonu olarak kaydedebilirsiniz.


Demirbaş modülündeki yeni ve değişen tablolar için EtaDizayn. KBS için excel formatında . Program üç şekilde kullanılabilir: Tek kişi . YILLIK ÜCRETLİ İZİN CETVELİ. Elektrik Tevzii Tablosu Operatörü-Enerji Merkezi.


Termik Santral Kazan İşletme Operatörü. Hidroelektrik Santral .

Yazan: xyor Forum: . Detaylı İncele ÜCRETSİZ İNDİR. Seçtiğiniz kriterlere göre öğrenci puanlarını otomatik olarak paylaştırarak performans puantaj çizelgesi oluşturur ve . Halk eğitim resmi kurs takip sistemi olan e-yaygın sisteminden ay sonunda kurs puantaj rapaorunuzu alabiliyorsunuz. Doldurma tutamacı yukarı, aşağı veya elektronik tablo boyunca sürüklenebilir.


Bu fonksiyon saatle birlikte . Temizlik Hizmeti, İşveren Maliyeti Tablosu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...