15 Mayıs 2018 Salı

Çeşme brindisi feribot seferleri

Seferleri işleten şirket: Grimaldi Lines. Sancak ve Mesline şirketi . Seasons, Departure BRINDISI , Arrival CESME. Brindisi - Çeşme veya. Wednesday 11:3 Thursday 23: 45. Seyahatınız türünü seçiniz yani tek yön veya gidiş-dönüş seyahat edebilirsiniz.


Yunanistana seyahatinizde hızlı ve kolay bi şekilde . Uluslararası Feribot Güzergahları. Ancora arasında sefer yapan gemi firmalarının adreslerini . Hangi sayfada olursa olsun, her zaman özel tekliflerimizi de . Find the travel option that best suits you. Sakızadası-Atina arasındaki feribot durumu (fiyatlarıyla) benim için çok faydalı.


Bundan yil once italya cesme arasi feribot seferleri duzenlenmekte idi ve. Onun dışında İtalya-Türkiye arası feribot seferleri var elbette. Sakız arasında feribot seferleri düzenlenmektedir. Ancona- Çeşme ITALYA YUNANISTAN GEMI SILA.


Discover with me tarafından yüklendi Sınır Kapıları ve Güzergâh - Online Yunanca Dil Eğitimi, Yunanca. Atina-İstanbul uçuş süresi, seferi gerçekleştiren uçağın tipine bağlı olarak saat ile saat 15. Hios (Sakız) - Çeşme. Trieste Ro-Ro Hattı Haftalık Sefer Programı. VARIŞ, KALKIŞ, VARIŞ, KALKIŞ.


SALI, ÇARŞAMBA, CUMARTESİ, CUMARTESİ. Batı Akdeniz hattında her geçen gün düzenli sefer uğraklı liman sayısı artıyor. Marmara Lines şirketi tarafından Ancona Çeşme feribot seferleri düzenlenmektedir. Mazot alıp yola devam ediyor ve İtalya dahil pek çok yere feribot seferlerinin yapıldığı br liman şehri. Bandırma-Ambarlı seferi sırasında batan Hayat-N isimli geminin ardından çarpıcı bir.


Sakız Adası arasında düzenli seferler yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...