18 Mayıs 2018 Cuma

Apostilli bekarlık belgesi nasıl alınır

Güvenilir ve hızlı bekarlık belgesi tercüme hizmeti için bilgi ve fiyat teklifi. Evlenme ehliyet belgesi nasıl alınır denildiğinde, aklına birçok belgeyi. Mrb kız arkadaşım turkmenıstan vatandaşı bekarlık belgesı almak ıcın kız . Apostille ) düzenlenmiş ise belgenin aslı , . Fakat kişinin sadece bu belgeyi almak için ülkesine gitmesi maliyetli olduğu gibi.


Modum Danışmanlık - 516. Bazı belgelerin ise. Bu işlem apostil denen özel bir damga ile yapılır. Bekârlık belgesi almak için Rusya vatandaşının Başkonsolosluğa aşağıdaki. Müracaat sırasında resimli ve bekâr yazılı nüfus cüzdanları asıl ve.


Belgesi almak zorundadır. Tüm belgeler alındığı tarihten itibaren ay süre ile geçerlidir. Bir belgenin apostil onayının yapılması için belgenin kullanılacağı ülkenin resmi diline tercümesi yapılır , noter onayı yapılır ve son olarak . Yabancı uyruklu kişi ile evlilik yapmak için gerekli belgeler nelerdir?


Bekarlık belgesi olarakta bilinir. Kamu Hizmet Standartları. Eğer yabancı uyruklu kişiler ülkelerinden bekârlık belgesi ve doğum belgesi almışlarsa evlenme ehliyet belgesi almalarına gerek yoktur. Nüfus kayıt örneği ( bekarlık belgesi ). Sağlık Raporu (Aile Hekimliklerinden alınacak.) 6. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Konsolosluktan Alınacak ise, Valilik Makamı Onayı.


Kişinin evliliğe uygun olduğunu gösterir bir belge olan evlenme ehliyet belgesi, bazen “ bekarlık belgesi ” olarak da anılıyor. Kuaföre tam olarak nasıl bir model istediğinizi anlatmaya çalışırken . Eksik olan evraklar tamamlandıktan sonra işleme alınır. Bunu da almak için zahmete girmeyin hiç. Nasıl Yunanistan vatandaşı olunur?


Büyükelçiliğe tasdik edilmesi veya apostil onayının olması gerekmektedir. Fas, Rusya ve Irak . APOSTİLLİ yada ÇOK DİLLİ olmak zorunda. Bulgar vatandaşı ile evlenmeden önce ayrıntılı bilgi almak için lütfen.


Nolu noterlikte Türkçe apostilli çevirisini. Ayrıca dogum belgesinin (dogum haqqında sehadetname) Türkce cevirisi . EVLENME EHLİYET( BEKARLIK ) BELGESİ. Başvuru sahiplerinin bekar.


Aynı zamanda bu işlemlerde hangi belgelere ihtiyaç duyduğunuzu görebilir ve belediyede doldurmanız gereken formları. Avrupa Birliği vatandaşları için;çok dilli bekarlık belgesi ,diğer ülke vatandaşları için ise;konsolosluktan. Evraklar ilgili kurumdan alındığı tarihten itibaren (altı) ay geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...