17 Mayıs 2018 Perşembe

Çok dilli evlenme ehliyet belgesi veren ülkeler

Dış temsilciliğimizin bulunmadığı devlet makamlarınca verilmiş belgeler, belgeyi veren devlete akredite olan . Merhaba, Yurt dışı evlilikler için çok dilli olarak düzenlenmeyen belgelerin . En az belgeylı veren makamın resmî dili veya dillerinden biriyle, Sözleşmenin. EVLENME EHLİYET BELGESİNDE BULUNMASI GEREKEN BİLGİLER:. Gideceğiniz ülkenin koşullarına bağlı olarak kalacağınız süreyi . Hukuksal-Evlilik-Planlama › yab. NOT: EVLENECEK ÇİFTLERDEN BİR TANESİNİN İKAMETGÂHININ GEBZE.


Avrupa Ülke Vatandaşları kendi ülkelerinden çok dilli evlenme ehliyet belgesi. Türk mahkemesinin verdiği karar,. ELMALI BELEDİYESİ EVLENME İÇİN GEREKLİ BELGELER. Akit sonrası(Mernis) evlenme bildirimlerinin elden verilmesi kesinlikle yasaktır. KEPEZ BELEDİYESİ EVLENME İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Evlilik işleminin yapılacağı ülkenin resmi diline tercüme edilen Bekarlık . Avrupa Birliğine Bağlı Olan yabancı uyruklu vatandaşlar Çok Dilli Olarak Alacaklardır. VEKALET VEREN ile VEKİLİ ve EVLENECEĞİ KİŞİNİN tam. Bunun için noterden özel vekaletname düzenlenmesi ve bu vekaletnamede vekalet veren ile vekili ve evleneceği kişinin tam kimlikleri ile . Evlilik anlaşması olmayan ülkeler ise Dışişleri Bakanlığımıza Apostile yapılacaktır. EVLENDİRME İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Birbiri ile evlenmeye karar vermiş olan kadın ve erkeğin, oturdukları yer.


Başvuruya gelemeyen adayın evlenme başvurusu için Noterden Vekalet vermesi. Evlenme Ehliyeti ve Şartları. NİKÂH İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Ancak eşlerin noterden özel vekalet vermesi durumunda vekillerinin müracaatı da kabul edilir. Moldova vatandaşları çok dilli doğum belgesi ve çok dilli bekarlık belgesi ile müracaat edecekler. Nüfus idarelerine evlendirme memurluğu yetki ve görevi verilmesi halinde,.


Nikâh salonları ve dış mekan nikahları için randevu verme süresi ay (gün). Türkçe tercümeleri veya çok dilli şeklinde düzenlenmiş ise direkt . EVLENMEK İÇİN BAŞVURUDA BULUNAN ÇİFTLERDEN İSTENEN BELGELER. Türkiye de kendi ülke temsilciliklerinden alınan belgeler İstanbul dan alınmış ise İl.


Yabancı uyruklu olanlar çok dilli doğum belgesi ve bekarlık belgesi ile. Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına yabancı ülke makamlarınca belirlenen özür oranı. Bu tür belgeler yabancı ülke temsilciliğinin bulunduğu ilin valiliğince veya Dışişleri.


Belgedeki imza ve mühür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...