28 Mayıs 2018 Pazartesi

Araç kiralama km sınırı

Bu durumun, araç kiralama sürecinin ekonomik parametreleriyle doğrudan bir ilişkisi var. Kiralık Araba Km Sınırı. Alt sınıf araçlarımızda günlük 3km sınırlı.


Günümüzde artık bütün araç kiralama şirketleri kilometre sınırı uyguluyor. Eğer kilometre sınırı olmadan araç kiralamak istiyorsanız artık Goldcar ile sınırsız kilometre ile araç rezervasyonu . Garenta araç kiralama koşullarına uygun musun?

Seçmiş olduğunuz araç grubuna göre, günlük kilometre sınırı uygulanmaktadır. Km sınırının aşılması halinde. Detaylı bilgiyi rezervasyon merkezimizden alabilirsiniz. Fiyat politikanız nasıl . Aşağıdaki kilometre sınırları.


Kilometre aşımı olması durumunda . Biz prestij ve farklılığımızı tekrardan belirterek, müşterilerimizin sorunsuz ve sıkıntısız bir sürüş keyfi yaşamaları adına km sınırı geçildiği halde fiyat . Lüks grup araçlar da günlük KM sınırı :2KM olup bu sınır 1-gün arası.

Aylık araçta km sınırının 3. Genelde süreye bağlı olarak araç kiralama konusunda kilometre sınırı bulunmaktadır. Ancak kilometre aşım bedeli gibi etmenlerle uğraşmadan araba kiralama . KİRALAMA SÖZLEŞMESİ. Alamo örnek olarak . Detaylar aşağıda bulunan tabloda olduğu gibidir. Cratos bu bilgileri ve bedelleri zaman içerisinde değiştirme hakkını saklı tutar.


Aracın günlük kiralamalarda km sınırı 3km , ekonomik ve orta . Araba kiralamak için gerekenler hakkında merak ettiğin tüm soruları cevapladık. KM paketlerimizi satın alabilirsiniz. Günlük kiralamalarda, günlük 2km. Bazı firmalar yapacağınız km.


Bireysel ve kurumsal araç kiralama yapılırken sıkça sorulan sorular. Eksik yakıt ücreti, ekstra ürün ücreti, araç km veya zaman aşımı, park ve trafik cezaları,. Yaş ve ehliyet sınırı nedir? Premium segment araç kiralama için hangi şartlar geçerli?


Geniş araç filomuz ile üst düzey kalitede araç kiralama oto hizmetleri için buradayız. Standart olarak Rentiva kiralamalarında 1-gün arası günlük 3km hakkınız .

Belirtilen Km 'nin. Araç grup ve modeline. Daha sonra kısıtlamalı km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...