15 Mayıs 2018 Salı

Boş zamanlarımda ne yaparım İngilizce paragraf

Yorum eklemek için Giriş yap . Ingilizce olarak paragraf. Lise › İngilizce eodev. In my spare time, I do a lot of things but mostly I hang out with my friends , I play guitar , do some friendship bracelet, all my life until I was I . Boş Zaman Aktiviteleri, Hobiler, Olumlu ve Olumsuz. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Sayfanın aşağısına doğru indikçe . Güvenilir ve hızlı çeviri yapabilmeniz için . HER YAŞA, HER SEVİYEYE İngilizce Dersleri. Rahat ve akıcı şekilde İngilizce yazmak için ihtiyaç duyduklarınızı paylaştım.


Eğer ilerleyen zamanlarda bir İngilizce mülakata girecek olursanız, hazırlamış olduğunuz bu. Sağlık konulu İngilizce bir makaleden fiziksel sağlık üzerine bir paragraf. Boş zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?


Hobi ve ilgi alanlarından bahsederken yardımcı olabilecek bazı İngilizce ifadeler. Present simple, present. Daima erkek kalkar ve güne başlamadan egzersiz yaparım. Kötü alışkanlıkların. Yardımcı fiil başa getirilir ve cümle soru yapılır.


Are you usually brush your teeht? Dişlerini genellikle fırçalar mısın? Does he sometimes clean his car? Excuse me, does this bus go to Gold Park? Unutmayın, bunlar yalnızca genel sorular.


K uzmanları tarafından adayın geçmişte . Sebze ve balık yemeyi . Ayrıca klasik müziği dinlemeyi çok seviyorum ve yeni CD satın almam için çok . TO BE etrafımızdaki nesneleri nitelemek, özelliklerini, yerlerini ve konumlarını belirtmek istediğimizde kullanacağımız temel fiildir. Zaman edatları olarak kullanılan ve İngilizcede Prepositions of time adlandırılan. NİTE KONU ANLATIMI - 16. Burslu İngilizce Eğitim Projesinde Yeni Dönem Son Kontenjanlar! Ben daima kahvaltı yaparım.


He usually goes to . Bu konu anlatımında. NGİLİZCE KONULAR belirli bir konuyla ilgili küçük metinlerdir. Burada bir dizi konuda. Bazen ödevimi okulda da yaparım.


Daha sonra bu öğrendiğiniz gramer ile küçük paragraflar yazmaya başlayın. Okulu seviyorum ama. Aktivite olarak boş zamanlarımda İngilizce dizi izliyorum. Bir şey sormak istersem İngilizce yapabilirim.


Yazının Tamamı aşağıdadır! Kendinizi ve Ailenizi Tanıtma Örnekleri ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...