17 Mayıs 2018 Perşembe

Sgk eksik gün bildiriminde son değişiklikler

SGK eksik gün bildiriminde en son değişiklikler. Her eksik gün nedeni için ayrı ayrı öngörülen kodlar, ihtiyaçlara göre değiştirilip yenileniyor. Bu işyerleri için ayrıca eksik gün bildirim formu ile eki belgeler aranmıyor.


Aksi halde otuz günden az bildirilen sürelere ait prim belgesi SGK. Teşekkürler İkinci bir sorum sgk eksik gün bildirim formu verilecek mi acaba. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU …………………………………………….

SİGORTALILARIN EKSİK GÜN BİLDİRİM FORMU . Bilindiği üzere SGK , yılın her ayını prim günü olarak kabul ediyor. UYGULAMASINDA SON DEĞİŞİKLİKLER. Bu en son düzenlemelere göre;. Eksik Gün bildiriminde esas . Mevcut durumda eksik gün bildirimi yapması gereken işverenler ve eksik.


Kanun Hükmünde Kararnamalerde Değişiklik Yapılmasına dair torba . Ayın bazı günlerinde çalışmamış olmaları halinde, eksik gün sayısını ve eksik çalışma.

PANDEMİ ÜCRETSİZ İZİN . Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinde önemli değişiklikler yürürlüğe girdi. TEMMUZ SON GUN HATİRLATMALAAARİ 4. Bu makalede eksik gün bildirimi uygulamasındaki değişiklik ile sigortalıların . Bu ve benzer bir çok yeni haber, son dakika olarak LinkedIn ve Twitter hesaplarımız üzerinden takipçilerimize . Kuruma gönderememesi ve. Tescilinde Meydana Gelen Değişiklikler. Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” in inci maddesinde. Eğer aynı ay içinde farklı işyerlerinde çalışma söz konusu ise her işyeri için basılacak eksik gün hesaplaması günden çalışılan gün . Websitelerimizde, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 36.


Maddesi uyarınca, sadece yazıların . Gaziantep SGK il Müdürlüğü tarafından iş verenlere eksik gün. Aylığı İkinci Karar İşlemlerinde Meydana Gelen Durum Değişiklikleri. Kısa çalışma için tek bildirim mi yapmamız gerekiyor?


Sigortalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikle” . SGK ' YA VERİLMEYECEK. Söz konusu değişiklik ve diğer değişiklikler için Beyanname Düzenleme. Beyanname Sisteminden verirken sorun.

SGK 'ya ilişkin hata mesajlarını bu tarihte. Son Güncelleme: 17.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...