31 Mayıs 2018 Perşembe

Çikolata sosu tarifi

Gelelim evde kakao ile çikolata sosu nasıl yapılır? Ocaktan aldığınız çikolata sosunu , üzerinin kabuk bağlamaması için bir çırpıcı yardımıyla . Peki evde çikolata sosu nasıl yapılır? En sık kullanılan sos çikolata sosudur.


Sosu Malzemeleri: 1. Süt, su, kakao, şeker, un gibi malzemelerle yapılan çikolata sosu tarifinden vazgeçemeyeceksiniz.

Un, kakao, toz şeker ve sütü tencereye alıp iyice çırpın. Tereyağı ve çikolatayı . Haftanın ilk tarifi ev yapımı çikolata sosu , bu tarif için bir de video hazırladık en kısa zamanda kanalımda. Her poşette farklı tarifler bulunmaktadır.


Zengin, kremamsı ve lezzet dolu! BİLİNMESİ GEREKENLER. Her zaman doğru akışkanlığa sahip çikolatayı . Ama dolapta biraz soğuduktan sonra kıvamı koyulaşıyor.


Bu tarif , en popüler çikolata soslu kek tarifidir.

Genelde pratik olması amacıyla hazır çikolata sosu ile yapılır. Aşağıda yer alan tarifte olduğu gibi, . Bununla beraber 4gr. Ardından tereyağını ekleyin. Not: İkramınızdan arta kalan kek ve şuale kremin üzerine çikolatalı sos dökerek güzel bir tatlı yapabilirsiniz. Bugün herkesin mutlaka bilmesi gereken bir sos tarifi paylaşacağım.


SÜREKLİ YAPTIĞIM KEKİN MUHTEŞEM HAZIR SOSUNU BULAMADIM BU ÜLKEDE. BU TARİF O SOSTAN DA GÜZEL. Bir çırpıda hazırlayabileceğiniz nefis bir atıştırmalık tarifiyle geliyoruz. Benmari Usulü Nedir? Yumurtaları ve şekeri bir kapta mikserle çırparak . Aksi halde düşündüğünüz gibi lezzetli ve kıvamında bir sos elde edemezsiniz.


Lezzetli bir çikolata sos için birkaç tarif deneyebilir ve kendinize . Yaklaşık dakika. Tarifinden : Rudolph van Veen. Pasta, kek ve tatlılarımıza kullanmak için belli bir çikolata sosu tarifimiz olsun istedim. Bu sos tam kıvamında ve çok leziz oluyor.


Street Food Videos. Hazır alabileceğiniz çikolata .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...