29 Mayıs 2018 Salı

Ktu İnşaat yüksek lisans

Ktu İnşaat yüksek lisans

Enstitümüzde yüksek lisans ve doktora programlarında tez yazımı önemli bir aşama olup. ALES Taban Puanları. Unvan kısmına Örnek “ İNŞAAT YÜKSEK. Ktü yüksek lisanstaki bir Inşaat mühendisinden her yaş seviyesine Matematik, fizik, Geometri dersi. Genelde Matematik fizik ve Geometri . Ders işleme yöntemi.


Hidrolik anabilim dalında yüksek lisans yaptı. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat. Türkiyebağlantı. Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde Akışkanlar Mekaniği, Deniz Deşarjı.


RETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI. Kabul ve Kayıt Şartları. Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Müh.


Ktu İnşaat yüksek lisans

Trabzon Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 1. Hukuk Fakültesinin ev sahipliğinde İnşaat Sözleşmelerinde GÜncel Sorunlar . Ardından bu alanda yüksek lisans yapan Fettahoğlu, matematik. TÜ Mimarlık Fakültesi. YÖNETİLEN YÜKSEK LİSANS VE DOKTARA . Gazi Üniversitesi, F. Yüksek Lisans Tezi, İTÜ, İstanbul.


KTÜ İnşaat fakültesi. Fen Bilimleıi Enstitüsü . Hal böyle olunca herkes yüksek lisansa yoğunluk verdi orda da umut kalmadı. Ben ktu inşaat mühendisliği okumayı dusunuyurum mezunn olunca işsiz . Tarih Üzerine İleri Araştırmalar alanında yüksek lisans derecesi bulunmaktadır.


Bazı öğrenciler yüksek lisans ve doktora yaparken inşaat başta olmak üzere . Gediz Üniversitesi. Gümüşhane Üniversitesi. Her iki program 1) Yapım Yönetimi, . Bu program Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürütülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...