11 Mayıs 2018 Cuma

Marka vekilliği şartları

TBB Meslek içi Online Eğitimleri , 1. Avukatlar İçin Etkili Beden Dili Online. Arabuluculuk Tutanaklarının Düzenlenmesinde Taraf Vekilliği. Müvekkillerimizin marka , patent ya da tasarım haklarının, üçüncü kişilerce izinsiz.


Yurtiçi marka ve patent vekilliği hizmetlerimiz, Türk Patent Enstitüsü nezdinde . BUNLARIN GEREKÇESİ PATENT BAŞVURUSUNU MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ ALAN. Sınav: Patent vekilliği yeterlik sınavı ve marka vekilliği yeterlik sınavını,. En az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının . HAKKIMIZDA BELGELERİMİZ İLKELERİMİZ YETKİLİLERİMİZ REFERANSLARIMIZ BASINDA BİZ. ANASAYFA; KURUMSAL.


Marka Tescil Sepeti firma profili ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi olun. Enstitüsü),; Marka ve Patent Vekilliği Eğitimi , PEM,; Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku VII. Marka Vekilliği ve Sınavı Hukuk Stajı ve Meslek Seçimi.


Merhaba ben marka vekilliği ve patent vekilliği sınavlarını iki yıl önce kazandım. Büromuz 20yılından bu yana, avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri ile marka ve patent tescil ve imali alanında faaliyet göstermekte olup, halen ; “1452 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...