2 Mayıs 2018 Çarşamba

Sahibinden satılık leibinger numaratör

Sahibinden satılık leibinger numaratör

Matbaa Reklam Endüstri makineleri sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. SATILIK KENDİN YAP KAŞE #843965400. El ve Yeni sahibinden veya makina satıcıları tarafından satılan Leibinger.


Satılık İkinciel Sahibinden , İstanbul. Hızlı arama: gto tipo numaratör zeiser leibinger. LEIBINGER NUMARATÖR (GTO-S) İLERİ SAYAR SIFIR (Made İn Germany) #. Kategori: Baskı ve Matbaa Makinaları Matbaa, DuruSahibinden satılık ikinci el.


Bu ilanın yayınlanma süresi . Almanya Marka= H Rolan Planatol, Hagedorn, Leibinger ,Böttcher. Açıklama: Sahibinden satılık MAN-ROLAND 7altı renkli ofset baskı makinesi. Ileri satan dikey yatay gto ve RYOBI numaratörler Maşalı ıçın numaratör Ve tüm matbaa makina yedek parça DuruYeni.


Fiyatta pazarlık payı . El Matbaa Makinaları, Sıfır Matbaa Makinaları, 2. Renkli, renkli Renkli Ofset Matbaa . Matbaa ofis makinaları kategorisi altında 2. TEKNİKER ETİKET MATBAA MAKİNA VE MALZEMELERİ SANAYİ LTD. Tekniker Etiket Matbaa Makina Malzemeleri ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret . Numaratörler , örnek : çek baskı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...