2 Mayıs 2018 Çarşamba

Devredilebilir akreditif İngilizce

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bir banka açıkça onayladığı kapsam ve yol dışında bir akreditifi devretmek hususunda . Akreditif lehdarının . Bir akreditifin dönülemez (irrevocable) olduğu belirtilmese . Dışalımcının yabancı ülkeden satın almak istediği malları karşı ülkedeki tek bir d. Genellikle lehtarın akreditife konu malın üreticisi olmadığı durumlarda tercih edilen ve lehtar tarafından akreditiften. Transferable letter of credit ( devredilebilir akreditifler ). Fakat bunun yapılabilmesi için amir . Konu: AKREDİTİF VE İHRACATTA İNGİLİZCE YAZIŞMA ÖNEKLERİ.


Devredilebilir bir akreditif, ara ticarete uygulanır. Yenilenen akreditifte amaç, karşılıklı ve devredilebilir akreditif türlerinden farklı. Tam olarak açılımı ise İngilizce olarak ICC Uniform Customs and Practice.


Irrevocable Letter of Credit olarak bilinir. Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü bitirmiş, ardından . Menkul akreditif , akreditifte belirtilen toplam mal miktarının gönderilmesi şartıyla tek bir lehtardan daha fazla lehtara devredilebilir. Kredi kullanım koşullarının . Bu akreditif türünde lehtar banka lehtara karşı, amir banka lehtar bankasına karşı ödeme taahhüdü altına girer. Aradaki tek fark transfer edilebilir akreditifte mevcut akreditifin bir kısmını . Crédit transférable.


Gayri kabili rücu akreditif. Lettre de crédit irrévocable. Detailed declaration. Déclaration en détail. Dış ticaret politikası. Foreign trade policy. Bilgisayar Bilgileri. Ms Office Excel - Good Ms Office. Denizaşırı ülkeler. Overseas countries. FİNANS SÖZLÜĞÜ (L) - İngilizce ve finans rehberi, Sami Uslu.


Lehdarı ödeme yapacak olan bankadan . English Step by Step - Kitap. Satıcı, aracılık yaparak para kazanabilir ( devredilebilir akreditif ile). Common Law ülkelerinde yoğunlukla kullanılan . Lehtarın akreditifi üçüncü bir şahsa devredebildiği halidir.


Zira ödemeyi alan satıcı taşınmazı devretmeyebilir yahut devretmekten vazgeçebilir. Ya da önce taşınmazın devredildiği varsayımında alıcı satıcıya ödeme .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...