5 Haziran 2019 Çarşamba

Diplomat zarf fiyat

Pencereli diplomat zarf. Zarflar toplu şekilde satılmaktadır. En uygun diplomat zarf baskı fiyatları İstanbul ofset matbaa da diplomat zarf baskı fiyatını bizden sormadan matbaamız dan fiyat almadan pencereli zarf . Tek renk zarf, iki renk zarf, üç renk zarf ve cmyk çok renkli zarf olarak basılmaktadır.


Buklet Zarf Ebatları: x cm. Bu zarflar sayesinde içini açmadan belgenin nerden .

Firmanıza özel pencereli ve penceresiz diplomat zarflar ücretsiz kargo, taksit, iade garantisi avantajlarıyla online matbaa Ceptematbaa. Diplomat Grubundan Koli Miktarı Tamamlanacaktır. Uygun fiyat , Kaliteli ürün, Bol çeşit, Hızlı gönderim, tüm hepsi toptanzarf. Kırtasiye, hobi, oyuncak ve sanatsal malzemelerde en çok çeşidi en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz online alışveriş sitesi. KDV Dahil : 10TL.


Online matbaa olarak hizmet veren diplomatzarfci. Bu modellerden ilki düz model. Düz model diplomat zarflar .

Resmi yazışmalar için kullanılan zarf çeşididir. Oyal Zarf Ürünleri. Kapalı ya da açık pencere seçenekleri mevcuttur. Etiketi - diplomat zarf fiyat.


Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Anlaşmalı Matbu Evraklar (2). Sepetteki Son Fiyat. Torba zarf ile her türlü ebadı büyük kâğıt . Standart Ağızı Silikon Bantlı. ZARF FİYAT LİSTESİ.


Fiyatlar ve Kampanyalar hakkında bilgi almak . Adet: 2TL İlave Renk: TL. Kendinden yapışkanlı. Kolay yırtılması için bıçak kesitli. Beyaz birinci kalite hamur kağıtdan üretilmiştir. Firmamız olarak çeşitli ebatlarda zarf basımı yapılmaktadır.


Talebe göre ister tek renk, istenirse de renkli baskı şeklinde. Davetiye Fiyatı Türkiye için geçerli parakende satış fiyatıdır.

Davetiye Ofset, Varak Yaldız ve Serigraf Boya baskı tekniğine uygun olup, baskı fiyatı ayrı olarak . Fiyat bilgisi renge ve adete göre değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...