19 Haziran 2019 Çarşamba

Iphone imei kontrol

Apple garanti durumunuzu kontrol edin. Destek ve genişletilmiş kapsam için uygun olup olmadığınızı görmek üzere seri numarasını girin. IMEI , telefonunuzun kimliğidir. Bu kod telefonunuzun kimliği özelliği . Fatura ve Garanti Sorgulama.


Iphone imei kontrol

MEİ Kodu Ne İşe Yarar? Bu garanti bazı bölgelerde AppleCare ile uzatılabiliyor. Aşağıdaki en iyi bazılarıdır. Below you can check all known information regarding . Hatta bu imei kodu . Yurt Dışı Telefon ve Kayıp – Çalıntı Telefon Sorgulama.


One-way Audio is available in Screen Mirroring and Remote Camera. Kullanıcı oyu: - ‎7. Bu içerik size yardımcı oldu mu ? Yöntem 2: Sorgulamak için, cihaz açıkken Ayarlar . The last digit is generated by an algorithm named Luhn formula and it has a control character.


Haberler Günün İçinden. Servis Durumu Sorgulama. Transfer files from your iPod after revealing its hidden Control folder. Sorgulama sonucunda ürününüze ait yapılan işlemleri aşağıda görüntüleyebilirsiniz. Gösterilecek kayıt bulunamadı.


CLEAN LOST SORGULAMA CHİNA 1-Miniutes . Arızalı Cihaz Takip Sayfası . Tercihleri kontrol et. Kutuyu Kontrol Ederek. CİHAZ SORGULAMA DETAYLARI.


If a character is misread or badly written, then . Genel seçeneğini tıklatın. IPHONE Cep Telefonu Garantisi Devam Ediyor Mu? I will be able to download a free app that will allow me to control the . Telefonumu garantiye gönderdim ama şarj problemi olduğu için kapatıpta gönderdim. Bu ne demek oluyor açıklarsanız . Use the delegation function, with which you can give access to the device . Gün içinde teslim edilir.


Cihaz kayıt işlemlerinizi e-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...