11 Haziran 2019 Salı

Defansif sürüş teknikleri

Emir beye verebileceğim cevap ile . GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ 1. Aşağıdakilerden hangisi defansif. MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları. Adayımız klimalı ve tam donanımlı sınıflarda teorik bilgi, .

Hayatta her şeyden önce sağlık gelir. Güvenli Sürüş Teknikleri. Trafikteyseniz eğer bu konu tamamen güvenliğinize bağlıdır. Ders Soruları Eşya- Kargo ve Yolcu taşıma ( Trafik, Ulaştırma ve Turizm) Mevzuatı. Daha önce bu sınavı bitidiniz ve tekrar . Aktif güvenlik ve pasif güvenlik ne demektir?


Kaza anında yaralanmayı en aza indirmek için geliştirilen . Diğer merak edilen sorular.

Araç Tekniği Eğitimi. Kullandığınız aracı tanımak basit onarımları kendiniz yapmak ister misiniz ? Soru -Arkaya doğru yüklenmiş araçlarda sürüş esnasında ne gibi sorunlarla. Bunlardan birincisi sürücülere güvenli ve defansif sürüş tekniklerini öğretmek ve önemini anlatmak, ikinci kısım ise trafikte yapılan hataları güvenli bir ortamda . Gece güvenli sürüş için hangisi yapılmalıdır? Normal şartlarda farlar ile birlikte sis lambaları da yakılmalıdır.


LERİ VE DEFANSİF SÜRÜŞ EĞİTİMLERİ – 1. Program Süresi: saat. Seyir izi, fren izi ve kayma izinin toplamına ne ad verilir? Bu soruyu boş bıraktınız.


Performans Sürüş Teknikleri Eğitimi, ileri sürüş teknikleri , defansif sürüş teknikleri , güvenli ve emniyetli sürüş tekniklerinin totalinden oluşan bunun yanı sıra . Bu kişilerin yetenek ve becerilerine güvenerek daha fazla riskli durumlara girdikleri ve bu risklerden bir kısmının da gerçekleştiği . Sosyal: Arama : Mobil Menü. Tehlikeler Yolda Böyle Görünmez. Eğitimler, anlatım, gösteri, gösterip-yaptırma, tartışma, örnek olay ve soru -cevap gibi yöntem ve teknikler kullanılarak uygulamalı olarak . SRC Sınav Soruları.

Güncel olarak araç kullanımı sırasında sigara içmemeliyiz. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi konusunda, ülkemizde en ciddi. Karda ve buzda güvenli sürüş teknikleri nelerdir . Adaylarımızı Zorlu Mevsim Koşullarına Hazırlıyoruz.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Sadece sürüş becerilerinizi geliştirmekle kalmaz aynı zamanda güvenli bir şoför olmanıza da yardımcı olur. ARAÇ TEKNİĞİ (PDF).


Hediye sertifikaları yıl. Kış aylarında trafiğe çıkarken ekstra dikkatli davranmak gerekiyor. Virajlarda aracı viraj .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...