18 Haziran 2019 Salı

Fenerbahçe forma

Fenerbahçe forma

Fırsatlardan Haberdar Olmak İçin E-Bültemize Kayıt Olun. E-Posta Adresinizi Giriniz. Klasik formaların yanı sıra daha yeni ve modern tasarımlara sahip . Fenerbahçe Forması.


Fenerbahçe forma

Yaka Bilgisi : V Kesim. Kol Bilgisi : Kısa. FORMA TANITIMI YAPILDI. Cep Bilgisi : Cepsiz.


Sarı-kırmızılı kulübün geçtiğimiz . Her yıl Temmuz olan dünya . Yeni sezon formanı, onu dilediğinin forma numaran ve ismin ile birlikte oluşturup anında sipariş edilirsin. Yeni tasarımlarda fırça detaylı çubuklu en çok beğenilen forma oldu. Burdan kayıt olabilirsin. Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız . Fiyat ve diğer ayrıntılar seçilen beden ve renge göre farklılık gösterebilir.


Fenerbahçe forma

Minyatür forma içerisinde adet mavi, adet sarı olmak üzere adet gül bulunmaktadır. Not: Güller mevsimsel olarak . Hesabımda paylaştığım tüm ürünler orjinal mağazalarından . Tüm Spor Haber spor. Adidas Forma ürünleri Boyner güvencesi ve vade farksız taksit avantajı ile Boyner.


HIZLI BAK Sepete Ekle. Her sene olduğu gibi formaların bir tanesi klasik çubuklu forma. Forma tanıtımında takımın yeni transferleri boy gösterdi. Peki oyuncular hangi formaları tercih etti?


Fenerbahçe forma

Formalar artık set olarak değil bir bütünün . FENERBAHÇE, SPONSORLUK . Geride kalan sezonda ligde beklediği forma şansını bulamayan Kalu, . Fransa Ligue ekiplerinden Bordeaux forması giyen . Bu sayfada bilgi yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...