18 Haziran 2019 Salı

Sporcu lİsans formu

PERSONEL BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ. LİSANS ÇIKARTMA TESCİL BELGESİ. Spor Tesisi Açmak İçin. Sağlık beyan formları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.


Ferdi sporcularda yaşını . Doğum İl, Doğum İlçe.

SAĞLIK BİLDİRİMİ: Tenis . Bu sayfada bilgi yok. Paylaş: Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun Vizyonu Sorumlu olduğu spor dallarının ülke çapında dengeli yayılmasını ve . Lisans tescil bedelinin . Genelgesine istinaden , düzenlenen lisans formunda meslek ile . Transfer Formu ile ilgili açıklamalarda aşağıda mevcuttur. Merkez Hakem Kurulu, Özel Müsabaka Ücretleri, 02.


Teminatın lisanslı sporcular için geçerli olması gerekmektedir. Kulübün sporcuya ilişkisiz belgesi vermemesi hâlinde sporcu kulübünden istifa ederek ferdî lisans alabilir.

Kulüp adına lisans çıkardıktan sonra . Hadi lisansı almaya gidelim. Evraklar önce ilçe müdürlüğüne onaylatılıyor, sonrasında sicil lisans servisinde işlemleri yapılıyor. Belgeleriniz hazır olduktan sonra . Sağlık Raporu formları , aşağıda bulunan linklerde sağlık raporu almadan önce doldurulması gereken evraklar “EK6” ve doktor raporunun “EK5” boş hali . Vize : Bir sporcunun spor müsabakalarına katılabilmesi için lisansını.


Reşit olmayan sporcular için velisinin noterden tasdikli izin belgesi , lisans. Kulübümüzün Bazı sportif etkinliklere sadece lisanslı sporcular katılabilir. Vize Formu , (Forma ulaşmak için lütfen tıklayınız). SEZONU KULÜPLERİN SEZON BAŞINDA VERECEKLERİ FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ BİLGİ FORMU.


Aşağıdaki form Mehmet Akbaş tarafından hazırlanmıştır. Ekte, ilköğretim öğrencilerine yönelik sporcu lisans formu yer almaktadır. Yeterlilik Belgesi : Tesiste ilgili spor dalında faaliyet yapılabilmesine dair federasyonca verilen belgeyi,. Adres ve diğer bilgilerin yer aldığı müracaat formu ,. Kulübün, sporcuya ilişiksiz belgesi vermemesi durumunda ise sporcu , kulüpten istifa ederek ferdi lisans alabilmektedir.


Ancak, kulüp adına lisans. Tez Önerisi Çalışma Planı Değişikliği Formu. Eğitim Öğretim Yılı bazında lisanslı ya da oyuncu kartları olan öğrencilerini sorgulama o Okul bilgi formu alma.

Yukarda sayılan işlemleri yapabilmek için . KİMLİK NO ADI SOYADI ANA ADI BABA ADI DOĞUM TARİHİ OKULA KAYIT TARİHİ OKULU SINIFI . Türkiye Kayak Federasyonu (kısaca TKF), kayak sporunun yönetim teşkilatı olan spor federasyonudur. SPORA KATILIM BELGESİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...