18 Haziran 2019 Salı

Okul aile bİrlİğİ bağiş makbuzu

EBAT : 17xYAPRAK : Yp. Birlikler, velileri hiçbir surette bağış yapmaya zorlayamaz, okul kayıt döneminde. Fiyat : TL (KDV Dahil).


HAMUR KAĞITTAN 2XYAPRAK KOÇANLI OTOKOPİLİ OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR. NOT:NUMARALI İÇİN BİLGİ .

Kodu: Y0Stok Durumu: Stokta var. Kayda esas Ayniyat makbuzunun bir örneği harcama belgesine eklenir. TL KDV Hariç: 121TL. Sınıf Çilt bezli İplik . OKUL AİLE BİRLİĞİ BAĞIŞ MAKBUZU. Taksit Seçenekleri.


Mümkün olmadığı durumlarda elden makbuz karşılığı bağış kabul edilebilir. Bağış Zorunlu Değildir ama.

Bastırılan belgelerin adedi ile seri ve sıra numaralarının, on beş gün içinde . Birliğinizden makbuz istediği, Birliğinizin de bağış makbuzu düzenlediği, ancak . Okula yapılan ayni ve nakdî bağışları makbuz karşılığı ka-. Aile Birlikleri genellikle kendilerini sadece bağış toplayan, te-. Okulların bağış yoluyla velilerden katkı sağlamaları durumu,.


Yapılan değişiklikle . Milli Eğitim Vakfı makbuzu kesilerek ilk ve orta. Selçuk, Bu zaten okul aile birliği yönetmeliği gereği. Gelir gider makbuzu , alındı belgesi, harcama belgesi.


Birliğine makbuz karşılığı yaptığı bağış , gelir vergisi matrahından. Kurs ücreti talep edilip bağış makbuzu kesilmesi, 2. Kurs kayıt işlemlerini bir okul aile birliği yetkilisinin yapılması. Binlerce kursiyeri olan bir . Ayni yardımlar için bağış makbuzu kullanılır ve taşınır modüle işlenir.


Binası ve okul aile . Okul aile birliği etkinliğin sonunda döküm yapıyor ve bağış makbuzu karşılığında okulumuza devrediliyor. Bu da velilerimizin önemli .

Zorla bağış iddiasına da açıklık getiren Tatlı, “ okul aile birliğinin banka hesabına. Velilerimiz, makbuz karşılığında okul ve okul aile birliği yöneticilerine . Zorla ve düzenli para topluyor, bağış makbuzu kesiyor. Zaten okullara bağışlar altındaki yardımlar okul aile birliği tarafından yapılmaktadır.


Sırala:(A-Z) (Z-A).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...