13 Haziran 2019 Perşembe

Decathlon çanta 50 lt

Bu sırt çantası dünyayı birkaç gün boyunca güvenle dolaşabilmeniz için tasarlandı. Kolay ayarlanan, litre hacimli sırt çantası rahatlık ve basitlik isteyen, birkaç gün trekking yapan kadınlara için tasarlandı. Sitede Mevcut Değil.


Decathlon çanta 50 lt

Sırt Çantası - L - Gri - TRAVEL 5FORCLAZ. SIRT ÇANTASI L FORCLAZ - Outdoor Çantalar ve Aksesuarları. Kendi kullandığım çantada olan Quechua forclaz 50L modeli seyahatseverler için gayet uygun bir çantadır. Kamp çantası , seyahat. Decathlon Quechua Forclaz lt kamp çantası.


Yaklasik bir ay once alindi ve sadece iki uc hafta kullanildi, ihtiyacim olmadigi icin satiyorum. Matınızı çanta dışında, kapağın üzerindeki lastikle . Hacilt, Ağırlık: 1. Bu ürün için şu anda akakce. TL Farklı renkleri de.


Decathlon çanta 50 lt

Free Shipping in California Over $50. Eşyan çoksa genişleyebiliyor Litreye kadar, Karrimor benim kullandığım tavsiye ederim. Túrázás - Quechua Túrázás - Arpenaz l -es túrahátizsák QUECHUA - Túrafelszerelés. Ben litre düşünüyorum. Sırt çantası markaları tarafından üretilen hafif . This product is available in Pewter, Aubergine and in No Size.


Uzun süreli kamp için litre üstü, 1-günlük kamp için litre çantalar yeterli olacaktır. MobiNavigationClose. Best Quality and Durable Mountain Trekking Backpack Easyfit 50Litre with maximum comfort and technicality. Practically designed.


Decathlon çanta 50 lt

We provide year warranty . Head out on your first mountain trek with confidence!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...