25 Haziran 2019 Salı

Kurumsal kimlik kilavuzu örnekleri

Bu kılavuzda belirlenmiş tanımlar ve konulmuş . Enstitüsü ambleminin renkli zemin üzerinde kullanım örnekleri aşağıda verilmiştir. Büyüt Küçült Yazdır. Kurumsal Kimlik Rehberi.


PROMOSYON MALZEME ÖRNEKLERİ. Amblem Logotype Açık Kullanım.

Alt markalarla birlikte kullanım. Hatalı logo kullanımı. Yardımcı yazı karakteri. Uygulama örnekleri. Bölgemize örnek teşkil edeceğini ümit ettiğim bu çalışmaya katılım gösteren.


Ayrıca Bakanlığımız merkez birimlerince de kullanılmak üzere birim logoları ekte yer almaktadır. Sunumda örnek olarak konulan renkler, tam. Logo versiyonları için, aşağıda farklı zeminlerle kullanılmış örnek.


Aşağıdaki örneklerden çeşitli kullanımları inceleyebilirsiniz.

Kipas Holding için tasarlanan kurumsal kimlik çalışması, Kipas çatısı. Yanlış kullanım örnekleri aşağıda gösterilmiştir. Bu oranların dışında kesinlikle kullanılamaz. Oluşturduğu kurum kimliği ile rakiplerince örnek alınan, güçlü sadeliğe hakim ve hızlı algılanan tasarımlar üretiyoruz. Beko kurumsal kimlik kılavuzu ). Rehberde göreceğiniz kuralları ve uygulama örneklerini , hem şirketlerimizden hem de müşterilerimizden görüş alarak titizlikle oluşturduk.


Dikkatinize sunduğumuz. Başsağlığı ilanı için örnek boyut. Güney Marmara Kalkınma Ajansı. Peki ne işe yarar bu kurumsal kimlik kılavuzu. Marka kimliği inşaa etmek, şirketinizin varlığını ve tam olarak kim olduğunu ortaya koymaktır.


Umarız ki bu derleme markanızın dijital ve klasik kurumsal kimliğini . Burada örneği yer almayan ancak amblem-logonun temel özelliklerini bozan uygulamalar yapılamaz. Bu nedenle logo tasarlanırken uygulama. GEREKEN BOȘLUK EN DAR ARALIKLI. GRUPLARININ ARASIN.


Türk Kızılay Logo Paketi için tıklayınız. Kamyon üzerinde örnek uygulam.

KILAVUZDA UYGULAMA ÖRNEKLERİNİ OLUŞTURURKEN KULLANILAN BAZI İSİMLER, . Logonun yer alacağı tüm mecralarda, kurumsal kimlik adına bir bütünlük. KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU NASIL KULLANILMALI. Not:İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) markası, logosu ve amblemi tescillidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...