6 Eylül 2018 Perşembe

Desimal dosya sırtlığı 2018

ESATPAŞA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ. Rehberlik Servisinde kullanılacak dosya desimal sitemi için örnek olarak hazırlanmış dosya sırtlıkları Rehberlik Hizmetleri bölümünden . Cevaplamak için giriş yapın. Güncel dosya sırtlıkları bu dosyanın içinde mevcuttur. Ziyaretçi konuyu incelemekte.


RENCİ İŞLERİ, OKUL AİLE BİRLİKLERİ, STRATEJİK. Klasör Sırtlıkları. Dosya sırtlığı planı şablonunda uzatma. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki Diğer Dokümanlar linkine. Nufus ve Vatandaşlık Olayları İşleri, 1- . Kamu kurum ve kuruluşlarınca elektronik ortamda veya evrak . DOSYA PLANI MUHTEVİYATI.


Aynı konu numarasını taşıyan birden çok Kurul, Komisyon vb. HİZMET ENVANTERİ VERİ TABANI VERİ ONAY GÖREVLİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ. DİLEK SANCAR : dilek. Lütfen SDP Kodlarını görmek için kurum seçiniz.


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU . KÜTÜPHANEDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR. YARIYIL - dosya marmara edu tr ücretsiz pdf belgesi, YARIYIL - dosya marmara edu tr pdf,. Yaz Okulu Kılavuzu - dosya marmara edu tr. Tam Kapaklı Karton Telli Dosyalar.


Diğer Araştırma ve Üretim Amaçlı Laboratuvar Cihaz ve Aletleri. PDR Servisi desimal dosya sisteminde neler olmalı, hangi klasör başlıkları yer almalı? Sırtlığı hazırlanmayan raporlar Ajansımızca kabul edilmeyecektir. Desimal dosyalama sisteminde ise grupların onlu yapılması zorunludur. Tümleşik dosyalar bir işlem, kişi ya da proje ile ilgili olabilir (Personel Dosyaları, Dava Dosyaları, Proje Dosyaları vb.).


MEB dosya sırtlığı hangi yönetmelik ya da genelge ile düzenlenmektedir? Bazı eklemeler ve düzenlemeler yaparak desimal dosya sistemi ve buna bağlı olarak dosya sırtlıkları oluşturduk. REHBERLİK FAALİYET.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...