25 Eylül 2018 Salı

Alıştırma pateni

Alıştırma pateni

Silikon ve kemik tekerlekli Fitness, Urban ve çocuk paten modelleri n11. Tıkla, en ucuz çocuk. TLfiyat varDetaylar. Oyuncak Hobi Oyuncak. Kdv Dahil22TL . Paten güncel fiyatları ne kadar?


Alıştırma pateni

Farklı Kullanma Şekli Mevcuttur. Bu pateni farklı şekilde kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir Silikon teker özelliği sayesinde patenin arka tekerleri resimlerde gözüktüğü gibi yan yana çift sıra şekilinde ayarlanarak başlangıç ve alıştırma. Listeme Ekle Karşılaştır. Renk(Mavi,Siyah ve Pembe).


Inline patene dönüşebilir. Spor amacıyla kullanılır, sahil yolu gibi düz zeminlerde sürebilirsiniz. Kolay ayarlanabilir numara. Bu ürün şu anda satışta değildir. Kapıda Ödeme ve Kredi Kartına taksit imkanı ile indirimli fiyata . Fotoğrafı büyük bir şekilde görüntülemek için . Durma alıştırması yap.


Alıştırma pateni

Sağ pateninin topuğunda bir fren olması gerekir. Ayağınıza göre ayarlanabilen, kaliteli malzemelerden üretilmiş ve özel tasarıma sahip bu tekerli patene Frozen hayranları bayılacaklar! Sokakta, parkta, bahçede . RÜMCEK ADAM İN PATEN 1. SINIF KALİTE Hem alıştırma hem de temel paten sürüşü için uygundur.


Stok durumuna göre farklı renk ve modellerde gönderilecektir. Eğer istediğiniz renk ve model var ise bize bilgi . AYBARS ERÖZDEN , Dr. Sınıf Matematik Alıştırma ve Soru Bankası Sercan Koçak Gözde Ayber . Doğan Egmont Yayıncılık - Starwars Alıştırma Kitapları 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...