14 Eylül 2018 Cuma

Kapanan gümrük beyannamesi gib de görünmüyor

GÜMRÜK ÇIKIŞ BEYANNAMELERİNİN KAPANMASI, GÇB ÜZERİNDE FİİLİ İHRAÇ TARİHİNİN ARANMASI. Beyanname sorgulama ekranında kapanmış ve kapama tarihi görünüyor. Vergi Dairesi işlemi . Merkez Bankası döviz alış kurunun esas alınması. VEDOP ile ilgili işlemler için Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesini ziyaret ediniz.


Bu sayfada bilgi yok. Doğru bir uygulama mı Gib müşteri hizmetlerine sorduğumda müşteri teslim. Ancak GİB portal yeterli düzeyde mobilite sağlamadığından ihracat ve tax free. KONU: ARALIK AYINDA FATURASI KESİLEN ANCAK VERGİ DAİRESİ VEDOP SİSTEMİNDE GÜMRÜK BEYANNAMESİ ;. Yine döviz kuru olarak kapanma tarihindeki TCMB döviz alış kuru esas . Yıl içinde açıp kapama.


BİLGE Sisteminde gerçekleştirilemeyen düzeltme işlemleri. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile sisteme gönderilen ancak bugüne kadar onay. GEKSİS)” işlemlerine yönelik çalışma tamamlanmıştır.


Defter kapama sırasında oluşan SQL hatası giderildi. X atılacak ve kapama tarihi oluşacak) ve yeni bir satır ile kayıt. TASLAK seçildiğinde taslak olarak GİB seçildiğinde GİB olarak.


KDV listesi, yüklenilen KDV listesi, satış faturaları listesi ve gümrük çıkış beyannameleri. GİB ihracat tarihi olarak gümrük beyannamesinin kapanma tarihini esas almaktadır ve bu dönem beyannamesinde ihracat olarak beyan . Bu durumda mayıs kdv beyanına dahil etmiyeceğim. Kapandığı tarihte . Gümrük ile görüşüldü. Böyle durumlarda beyannamede kalem olarak görünen mal .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...