28 Eylül 2018 Cuma

Şarküteri toptancıları İstanbul

Şarküteri toptancıları İstanbul

Grubu Salam Toptan Satış - Gıdapark Gıda Süt ve Süt Ürünleri Genel Tedarikçisi ve Gıda. Kahvaltılık kategorisi ürünleri. Mega Center Kocatepe Mah. Cafe, restaurant, otel, şarküteri ve marketlerin her türlü ihtiyaçlarını tedarik . Toptan cafelere marketlere resturantlara her türlü mal tedarik edilir.


Düz Gıda gelişmiş temin zinciriyle İstanbul genelinde dağıtım yapmaktadır. Firmaların tüm detaylarını inceleyin. TEMİZLİK MADDELERİ. DevGross - Bir gün değil hergün indirim. Bol yorum bol fikir:) Gıda Mühendisiyim ama ticaret yapmaya ahd ettim.


Turşu ve Sos Çeşitleri. Süt yoğurt ve yumurta Çeşitleri. Bal reçel Çeşitleri. Kuru Gıda Çeşitleri. Meze ve hazır gıda Çeşitleri.


Şarküteri toptancıları İstanbul

Gurme Süpermarketlere ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Eyüp konumundaki açık Şarküteri iş ilanı dünyanın en büyük iş sitesi Indeed. Kasap ( Şarküteri Sorumlusu).


Greens Süpermarket. Rami Gıda Toptancıları Sitesine taşınılır ve orada ürün çeşitliliği. Organik besinler, Şarküteri çeşitleri, yiyecek ve içecekler GeT online alışveriş seçenekleriyle. Mezelerden çikolatalara, özel . Toptan fiyatına perakende fiyatlarımız ile kaliteli markalar ve daha fazlası. Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Arnavutköy, Eyüp, . Perakendecilik - Toptancılık.


ERZURUM YÖRESEL ÜRÜNLER, KURU GIDA, ŞARKÜTERİ. Istanbul - TÜRKIYE. Geleneksel ve Yöresel Peynirlerin, Şarküteri Ürünlerinin ve Lezzetli Böreklerin. Sektör, Gıda Toptancıları.


TORUNOĞLU SÜT ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI. AYNUR BOZDAĞ (BOZDAĞ TAVUKÇULUK VE ŞARKÜTERİ ) . Serdar Gıda olarak, Şubat . CNR Food İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma,. Yakın zamanda yeni market noktaları planlayan şirketimiz İstanbul genelinde toplam şubesi ile hizmet sunmaktadır. Pazarlama yenilikçi yaklaşımı.


Şarküteri toptancıları İstanbul

Toptan Gıda alanında öncülük ederek, istikrarlı büyümeyi hedefliyor. Anadolu Yakasında mağaza , Avrupa Yakasında 4 . Gıpta Et ve Şarküteri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...