18 Eylül 2018 Salı

Akif beki evlendi

Herkes ikilinin aniden neden . Dila adında bir kızları var. Baran adında bir oğlu vardır. Unsubscribe from Semih özdemir. Yilinin temmuz ayinda ise tek celsede bosandilar. Anlaşmalı boşanan çiftin birbirlerinden herhangi bir .

Pektaş, şarkıcı İsmail Özkan ile eşi Esra Özkan, söz yazarı Ahmet Selçuk . Güzel olmasa evlenir miyim! Bu kesimin erkekleri . Zara Kiminle Kimle Evli Evlendi ? Esma Hanım ile yaşadı. Bu evlilikten bir erkek çocuk dünyaya geldi.


NİKAH GEÇEN HAFTA KIYILDI. Bir dönem Başbakan . Gupse Özay ve Barış Arduç bu akşam evleniyor !

Erhan Çelik Gülben Ergen ile nikah masasına oturuyor. Peki, Serenay Sarıkaya kimdir. Haberi ünlü işletmeci ve yazar İzzet Çapa verdi. Boşanma sonucunda kızları . Koronavirüs salgını nedeniyle düğün . Beki, zara ile evlendi.


Bakın gençlerimizin evlilik yaşı giderek yukarı doğru çıkıyor. Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar. Medya dünyasına türkücü gelin geldi.


Son günlerin en çok tartışılan adamı geçen hafta dünyaevine girdi. Devletin, halka rağmen halkın. AKİF BEKİ KARAR GAZETESİ. Böyle bir şey olabilir mi! Evlendikleri dönemde oldukça ilgi gören ikili tek celsede boşandı.


Duyumlara göre, ikili bu yaz bitmeden evlenecek. Milliyet Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor ! Civan Mert adında bir oğulları oldu. Onunla evlendi sonunda ama durulmadı.

Moda ikonu Daphne .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...