26 Eylül 2018 Çarşamba

Ismmmo edönüşüm

Aidatları Çeşitleri ve Uygulamaları. Odaya giriş ücreti. Faaliyet Raporunun düzenlenmesi (Bir ruhsat sahası için) . Adana Smmmo Seçimleri. Taşıma Ücretleri İndir. Denetim sürecinde yetki belgeleri ve ruhsat harçları bedelleri alınmaması,.


ODAYA KAYIT ÜCRETİ. TL harç bedelini vergi dairesine yatıracaklardır. SMMM Staja Giriş Sınavını . Dosyayı Açmak İçin Tıklayınız. GEKAP Beyannamesi Ücret Tarifesi (Tavsiye Mahiyetinde).


Bu sayfada bilgi yok. KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. Ruhsat değişim bedeli 1TL. Sosyal Güvenlik Günlük 3TL Tutarındaki Nakdi Ücret Desteği Usul ve Esaslar Açıklandı. Yılında Uygulanacak Asgari Ücret.


Mart dönemine ait Katma Değer Vergisi Beyannamelerinin Verilme Süresi Uzatıldı. Tüm tebliğler için tıklayınız. ASGARİ ÜCRET İŞVERENE MALİYETİ. Meslek Mensuplarımıza Ücretsiz e- SMM Özel Entegratörlük Hizmeti.


Hizmette Rekabete Evet, Ücrette Rekabette Hayır! Bir yeni yıl yazısı yazmalı. ELAZIĞ DEPREMİ NEDENİYLE TÜRMOB GENEL BAŞKANI . Yılı Defterler ve Giderler İçin Alınacak Defter Tastiki Ücret Tarifesi.


Kısa Çalışma Ödeneğinin Süresinin Uzatılması Hk. Mart Ayı Aylık Prim Hizmet Belgesinin. Sigortalılara Ödenen Ücretler Sigorta Primine Tabiidir. Buna göre tümi şçilere ilk gün için yarım ücret ödenecek olup, yarım ücret alınan. Ekli “İşyeri Açma ve Çalışma . TAM TASDİK RAPORLARININ VERİLME SÜRESİ HK . Tarihleri arasında Uygulanacak Kıdem Tazminatı Tavanı.


Noyan DoğanBakıcı, temizlikçiye de nakit desteği30. Burada gösterilenler, sorgunuzla eşleşen iş ilanlarıdır. Indeed iş arayanlara ücretsiz hizmet sunmaya devam edebilmek için bu işverenlerden ücret alabilir.


Serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsat fotokopisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...