26 Eylül 2018 Çarşamba

Antalya konsolosluk İletişim

Adres ve Mesai Saatleri. Batı Bölgesi: Afyon, Antalya , Bartın, Bolu, Burdur, Düzce, Eskişehir, Isparta, . Antalya adres, telefon, iletişim bilgileri, mesai saatleri, konsolosluk ve vize. Aşağıda ikamet ettiğiniz şehri seçiniz. Konsolos : Bay Almat SUYUBAYEV. Pazartesi - Cuma: 08.


Antalya konsolosluk İletişim

Akdeniz Bulvari, Aktur Apt. No Daire Muratpaşa, Antalya , Türkiye. Tüm iDATA ofisleri aşağıda verilmiştir. Avrupa (Gayrettepe). Ve tabii ki konsolosluklarımız, her yıl iki milyon Britanyalı turistin ziyaret ettiği ve . ADRES: İstanbul, Gazi Evrenos Cad.


Almanya Antalya Başkonsolosluğu iletişim bilgileri ve ulaşım haritası. SIKÇA SORULAN SORULAR. Lütfen Ülke Seçiniz, A. Antalya , Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak,.


Kültürel İlişkiler. Uçuş kısıtlamasının kaldırılması Taşkent Büyükelçiliği 12. Estonya antalya fahri konsolosluğu iletişim ve adres bilgileri, Estonya vizesi. Sadece toplu taşıma değil özel araç ile de ulaşım kolay olmaktadır.


Vize Bölümünün Telefon numarası: Tel. Polonya konsolosluğu, görev bölgeleri, iletişim bilgileri ve çalışma saatleri hakkında ayrıntılı bilgi. Rusya Antalya Başkonsolosluğu Nasıl Gidilir?


Antalya konsolosluk İletişim

ERKEN TARİHE RANDEVU TALEBİ İÇİN KONSOLOSLUK VE ELÇİLİKLERE E- MAİL GÖNDERİLMELİDİR. STANBUL KONSOLOSLUK E-MAIL ADRESİ : . Please contact the Embassy in Ankara. Bugünden itibaren konsolosluk işlemleri için online randevu almanız. Farklı pasaportların ücret bilgisi için lütfen konsolosluğu arayın. Görev Bölgesi: İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Antalya , Adana . Kançılarya: Yeşilbahçe Mah.


Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi için ofisimizi ziyaret edin. Select a Continent. Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği: Address : Farabi . Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO hizmet binası giriş katında, Türk vatandaşları için Birleşik Krallık . Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu İletişim Bilgileri.


Antalya konsolosluk İletişim

Atatürk Bulvarı Evin Kuyucuoğlu İş Mrk. Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu. Elektronik Randevu Sistemi. ELEKTRONIK RANDEVU SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...