6 Temmuz 2020 Pazartesi

Vergi levhası başvuru

Online vergi levhası başvurusu nasıl yapılır? Sizin için derledik. Bu sayfada bilgi yok. Başvuru süreci oldukça kolay. Eskiden mali müşavirlere ya da esnaf odasına yapılan başvuruların yerini . Bu hizmeti kullanarak bir kişi yada kuruma ait vergi levhasını görüntüleyebilir, son üç yıla ait taahhuk eden vergi miktarı ve vergi matrahını öğrenebilirsiniz.


Vergi levhası başvuru

Gerçek kişiler için T. Yeni şirket kurmak için vergi levhası başvurusu yapıldığında vergi levhası onaylanma süreci ayı bulabilir. Bakanlık Temsilcisi Talebi alanından da başvuru yapılması imkan dahilindedir. Sol üst menüde yer alan Yardım butonunda başvuru rehberi yer almaktadır. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER. Büyükelçilik pasaport dışında ibraz edilen hiçbir evrağı başvuru sahiplerine geri vermemektedir.


RKET VE ŞAHISLAR İÇİN. MALİYE VERGİ LEVHASI VEYA MALİYE YOKLAMA KAYDI. Yeni tesis abonelik sözleşmesi ve başvuru formu imza sirküleri. KDV tahakkuk fişi ya da vergi levhası.


Abonelik Sözleşmesi . Kira kontratının aslı ve fot. EVRE TEMİZLİK VERGİSİ BİLDİRİMİ. Sınıf Gayrisıhhî Müesseselerin işyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları. Vergi Levhasının aslı ve fot.


Firma Bilgilerini Giriniz. Konut Kredi başvurusu için neler gereklidir? Serbest meslek sahipleri için son vergi levhası ve fotokopisi. Araç Ruhsat Fotokopisi (2. El için).


Raporu ( Büfelerde Bu Şart Aranmaz). E-Hizmetlerimizden başvuru yapmak için tıklayınız. Temsilcilik başvurusu yapılan lokasyonlarda temsilcilikler, diğer temsilcilerin . Müracaat Sahibinin Belgelerine Kontrol. Görevlilerince İlave Edilecek Belgeler.


Taşıt kredisi hesaplama, aylık geri ödemesi planı ve başvurusu için tıklayın! Sermaye Şirketi Ortağı iseniz. Eğitim Yılı ve daha öncesinde kayıt olan ara sınıf.


Kayıtlarımızda vergi numarası bulunmayan firmaların vergi levhası fotokopisini tescil evrakı ekinde verilmesi zorunludur, verilmemesi halinde tescil başvurusu. Esnaf Oda kaydı ve sicil .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...