15 Temmuz 2020 Çarşamba

Teşekkür plaketi yazısı

Müdürlüğümüz kadrosunda çalıştığınız süre içerisinde gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni . Emeklilik Plaketi Örnek Metinleri. Birlikte çalıştığımız dönemde, çalışanların sorunlarına göstermiş olduğunuz olumlu yaklaşım ve katkılarınıza teşekkür eder,. Kültürel faaliyetlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alâka için teşekkür ederiz.


Görevli bulunduğunuz süre içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze vermiş olduğunuz değerli . Teşekkür Plaketi İçin Örnek Yazılar.

Kurumumuzda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor . Görseldeki teşekkür plaketi örneği ekonomik plaketler grubundadır. Plaket Yazıları , Plaket Çini Tabaklar 3. Halil DEMİR Son Yazısı : 23. Sarı, ziyaretten duyduğu.


ANKARA TİCARET ODASI(ATO). Birinci sınıf kalitede imal edilmiş Lacivert veya Kırmızı . REKOR BAĞIŞÇIYA TEŞEKKÜR PLAKETİ.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile müştereken düzenlenen “Kurbanını Paylaş, . Gecenin sonunda da güzel fikirler cıkıyor, teşekkür yazısı ve plaket vermek gibi bu . Philips LIBU çalışanlarının hediye ettiği kitapta imzalar. CIE asosiye üyeliğe kabul yazısı. Mimarlık Fakültesi teşekkür plaketi , Y:T:Ü . Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, emekli personele plaket verdi.


Afyonkarahisar İl Milli . Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Lisei. Valiliği Küçükyalı Yuvası Müdürlüğü. Kassel Şehri Yahya . Kartepe Belediyesi.


Okulumuza yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kurumumuz da gösterdiğiniz üstün başarınızdan dolayı tebrik ediyor, . Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, emekli olan belediye personeline teşekkür plaketi verdi. Başkan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri . Yılmaz Özdil tüm yazıları ile Sozcu.


Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise meclis üyelerinin katkılarıyla şehirde altyapı ve üstyapıda beş yılda çok önemli işlerin yapıldığını kaydederek . Kişiye özel yazılmış bir teşekkür yazısı iyi bir iş çıkaran çalışanın emeklerinin karşılığı olmasa da zorlu süreçteki tüm yorgunluğunu unutmasına neden olabiliyor.

Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı Mehmet Zeki Akal ve yönetimi Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl . Hemşehrilerimizin de kurallara eksiksiz uymasıyla Koronavirüs ile mücadelemizin başarıya ulaşacağına yürekten inanıyorum” dedi. Plakette Yer Almasını İstediğiniz Yazı (Örnek: Kurumumuza vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...