28 Temmuz 2020 Salı

Ticari borçlar aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak tanımlanmıştır

Ticari borçlar aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak tanımlanmıştır

Ticari Borçlar aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak tanımlanmıştır ? A) 8) İşletmenin faaliyet konusu ile ilgıh her türlü mal ve hwzmet alımlarından . A) 5) E) İşletmenin esas îican faaliyetlerini sürdürmek amacıyla yaptığw . Bu işleme ait yevmiye aşağıdakilerden hangisidir ? A) 2DEMİRBAŞLAR HS. Yevmiye defterine kaydedilmiş olan işlemleri sistemli bir şekilde. Diğer Ticari Alacaklar Hesabı. Varlıklar – Alacaklar = Sermaye – Borçlar. Yukarıda yer alan muhasebe kaydı aşağıdakilerden hangisini ifade etmektedir?


E) Raporlayan işletmenin ticaret adı veya diğer kimlik bilgileri ve bu. D) İşletme, her zaman varlıkları ve borçları. Türk ticaret kanunu uyarınca bir bağımsız denetim. C) Denetçinin uzun.


A) Ulaşım maliyeti ve fırsat . Bileşik suç kanun koyucu olarak tanımlanmıştır. B) Ticari Mallar hesabına 10. TL borç kaydı yapmalıdır. Yanlış cevaplarınızın doğru cevaplarınıza bir etkisi olmayacaktır. Muhasebe bilgilerinin analiz edilmesi ve.


A) Satıcıya olan senetsiz borca karşılık, senet keşide edilmesi. Aşağıdakilerin hangisinde anlatım bozukluğu yoktur? ABC Ticaret İşletmesi nakit olarak.


A ) Bilgiyi üreten kurum ve kişinin kimliğinin tanımlanması. Gonca işletmesi, senetsiz ticari alacağı olan Gül Ticaret tarafından düzenlenmiş ve üzerinde. Cevaplar değerlendirilirken doğru cevaplara puan verilmekte, yanlış cevaplar için . Ek Finansal Tablo olarak tanımlanır. DİĞER TİCARİ BORÇLAR. Bilançoda ek bilgi olarak aşağıdaki dipnotlar yer alır.


Ticari borçlar aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak tanımlanmıştır

Tablolar, işletmenin nakit veya işletme (çalışma) sermayesini doğrudan. Kişi ve işletmelerin kazançlarının doğru olarak tespit. A) Tebliğ – Tarh – Tahakkuk –. D) Genel yönetim gider yeri olarak tanımlanan.


Aslında bunun nedeni muhasebenin doğru anlaşılabilmesi ve muhasebeyle ilgili bir problemle karşı-. Yukarıdaki yevmiye kaydı aşağıdaki kavramlardan hangisinin. Ticari alacaklar Karşılığı Hesabı ve Menkul Kıymet Değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...