13 Temmuz 2020 Pazartesi

Tahsilat makbuzu ölçüleri

Ebat olarak A(14xcm) ölçülerinde basılır. Cilt Şekli : Üstten Tutkal - Üstten Dikiş - Soldan Dikiş olabilir. Sürekli Form Olarak,Dikişli.


Matbaa basım teknikleri . Bu ölçü Akâğıt formanın dörtte biridir. GarantisiÖdeme İadesi Basılan Ürünler Hatalı basılması durumunda yeniden .

Arkadaşlar merhaba. Firmanızın Kurumsal Renklerinde basılarak teslimatı sağlanmaktadır. Serbest meslek makbuzu basımı, örnekleri ve fiyatları hakkında herşeyi bulabilirsiniz. Standart Fiyat tek renkli baskıdır. Alışveriş Listeme . Dernekler tarafından kişi, kurum veya . Makbuz, dekont gibi muhasebe evrakları.


Sipariş fişleri gibi iç yazışma.

Büro ve arazi kontrol ve ölçüleri yapılarak işin gerektirmesi durumunda tescil bildirimi. DİLMAN TEDİYE MAKBUZU nüshalı yapraklı tediye makbuzu. Kolay yırtılan perforaj. Fotokopili (kendinden kopyalı) . Açılış Fiyatı: TL. Yandan perforajlı (yırtmalı) olur.


En az cilt basılır ve her cilt adet yapraktan oluşur. Kartvizit baskıları bristol kartona yapılmaktadır. Diplomat zarf ölçüleri ile görsel açıdan diğer zarflardan belirgin şekilde ayrılır. Tahsilat makbuzu enaz asıl, suret olmalıdır. Yukarıdaki ürünlere tıklamanız halinde fiyatlara . Bir Kenar Kısmı bu ölçülere uymaz ise bir sonraki ölçüye göre fiyat hesaplanır.


Röleve ölçü krokileri (komşu parselleri de kapsayacak şekilde düzenlenecek),. Mali Evrak Modelleri. Tel dikişli karton kapaklı. Havale ile Ödeme ₺00.


LÇÜ VE TARTI ALETLERI MUAYENESI.

Farklı ölçüler isteğe göre uygulanabilmektedir. Fatura, İrsaliye, G. Antetli kağıtlarda kullanılan . Art Supplies - E Gauge - Typography Tipografi, Harfleme, Ölçü Aletleri . Parselin Kadastro Ölçü Kroki ve Alan Hesapları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...