13 Temmuz 2020 Pazartesi

Süt ve süt ürünleri teknİk şartnamesİ

Yoğurt parlak süt renginde, serum ayrılması olmamış, çatlak ve gaz kabarcığı. Tatlıda kullanılacak yağlar 1. TSE belgeli olacaktır. Kullanılan yağlar kendine özgü kokusunu tadını.


Malzemelerin getirildiği araçlar ilgili malzemenin taşınmasına uygun, temiz süt ve süt ürünleri için soğutmalı olmalıdır.

Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik. Teknik Şartname kriterlerine binaen birbirleri ile kıyaslanarak iş bu Teknik . ME SUT TEKNIK ŞARTNAMESI. UHT süt teknolojisi ile üretilmiş süt olmalıdır.


Beyaz Peynir Üretim Teknolojisi. Sütler koruyucu ve nötralize edici madde içermeyecek. Sütün yağlı kuru maddesi en az 10 .

Bu sayfada bilgi yok. Yemeklerin yapımı . Bu teknik şartname Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor. Tavuk etlerinde, çiğ süt ve atık su örneklerinde kolistin dirençli.


Süt ikame yemi teknik şartnamesi. Alkan Süt Ürünleri San. Titubb ( Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) Barkod Sut Ve Sut Alan Kodlarından. Başvurunuza ait gerekliliklere göre teknik şartnamenizi oluşturunuz. Süt ve Süt Ürünleri ile Yaş Sebze ve Meyve Alımı olmak üzere kısım.


Başlık Süt İnekçiliği Tesisi Kurulması. Talep edilen ürünlerin SGK çıktıları, bayilik çıktıları ve SUT eşleştirme çıktıları teklif ile birlikte sunulacaktır. C Sağlık Bakanlığı Tibbi. UBB Kodunu tekliflerinde. Et ve et ürünleri kesinlikle ithal olmayacak , Veteriner damgalı, taze, dinlendirilmiş, şoklanmamış, dondurulmamış, . Teknik şartnamelerde gerekmesi halinde istenecek olan analiz.


Tedarikçinin düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ve SUT kodunun, sevk.

Hijyen: Bu şartname kapsamında yer alan ürünler Türk Gıda Kodeksi . BAL), gözyaşı, anne sütü vb. Tanımlar Adı, Sınıfı,. Her ambalajda aynı sınıf, tip, tür ve büyüklükte ürün bulunmalıdır Nakliye. TEKLİF EDİLEN ÜRÜNLERIN SUT KODU VARSA İSE TEKLİF . Nem oranı ve diğer ürün özellikleri gıda kodeksine uygun olmalıdır.


Süt içerisinde herhangi bir katkı maddesi ve yabancı madde olmayacaktır. TEKNİK ŞARTNAMEDE NUMUNE İSTENMESİ DURUMUNDA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...