28 Temmuz 2020 Salı

Tıbbi cihaz teknik şartname örneği

Tıbbi cihaz teknik şartname örneği

TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ. Bu teknik şartname Doğubayazıt Doç. Teknik Şartnameler İçin Tıklayınız. Hazırlanan teknik şartnamenin bir örneği , oluşturulacak teknik şartname. HASTALIKLARI HASTANESİ.


Tıbbi cihaz teknik şartname örneği

Anahtar Kelimeler: Kamu ihaleleri, teknik şartname , kit karşılığı tıbbi cihaz alımı. Belirlenecek teknik. Vücut dışında kullanılan tıbbi tanı cihazları yönetmeliğine. Bakteri identifikasyon cihazı ;. Cihaz tam otomatik olmalıdır. Kit karşılığı cihaz alımı.


HEK belge örnekleri , teknik şartname, servis el. Hastanelerde tıbbi cihazların teşhis ve tedavi amaçlı kullanılmasından dolayı insan hayatında çok . KD olan cihazların kurum tarafından onarılmasına müteakip firma tekrar gelecek. Kalibrasyon hizmeti sunacak şirket tarafından idare bünyesindeki tüm tıbbi tanı, teşhis ve tedavi amaçlı kullanılan cihazların ve ekipmanlarının bulunduğu . Tüm ihaleler için düzenlenen idari ve teknik şartnamelerde , belirli bir markaya veya. EK-1: BİYOMEDİKAL CİHAZLARIN ETİKET ÖRNEĞİ.


Tıbbi cihaz teknik şartname örneği

Kanun hükümlerine göre hazırlattırılabilir. Yüksek veya ileri teknolojiye sahip tibbi cihaz alımlarında, belirli teknik. Tıbbi Mikrobiyoloji AD.


Cerrahi aletler ve cihazların hepsi teknik şartnamede belirtilen özellikleri taşımalıdır. Antiseptik ve dezenfektan teknik şartname örnekleri. Yüklenici, bu teknik şartname konusu cihazların marka ve modelinin bakım ve onarımı işini bu cihazların üretici. Ampuller üzerinde etken madde miktarları hacmi açık . Doktorlar tarafından hazırlanan teknik şartnamelerin. FİYAT DIŞI UNSURLAR HESAPLAMA ÖRNEĞİ.


Malzeme Planlama Birimi). Teslim anında, malın kendi teknik şartnamesinde belirtilen miadını, miadı. OMO Matik Active Fresh) teklif . TIBBİ CİHAZ BAŞVURU FORMU. KURUM GELİRİ ( Örneğin döner sermaye v.b.). Başvurularda istenilen teknik şartnameler ve tespit edilen tahmini bedeller . Teklif Mektubu örneğini ihale dokümanı içinde isteklilere vereceklerdir.


Bu belgede aşağıda örneği. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kuruluşlarının tıbbi cihaz , mal ve hizmet alımı,. Tibbi cihaz satın alındıktan sonra kullanıcılara ve teknik servis sorumlulari.


Bakım-onarım hizmeti sonrası tıbbi alet ve cihazın teknik şartnameye. EKG amaçlı kalibratör, hastadan alınabilecek derivasyonu üretme .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...