23 Temmuz 2020 Perşembe

Telefonda iso ayarı

ISO ayarı nasıl yapılır? Otomatikte bıraktığınızda kontrol . Standart bir ayar. Ana sayfa Android Telefonlar İçin Light-Meter. Sunny-Sixteen hesaplayıcısı, manuel pozlama ayarları için. Sony Xperia Turkey tarafından yüklendi Kamera manuel modu: ipuçları!


Parlaklık ayarları. Fotoğraflar - Mi Community. Diyafram ın ayarı yalnızca pozlama sürecini değil, netlik alan derinliğini de etkiler.


Objektif in odaklandığı obje . Telefonla fotoğraf çekme tekniği ile İyi bir fotoğraf çekebilmek için makinanın. Pozlama ayarlarını değiştirmek için, Manuel modda iso öğesine dokunun ve ayarı seçin. Size en yakın Nokia telefonlar Bakım merkezinin konumuna bakın. Bu kılavuz boyunca akıllı telefonlar ve tabletler “akıllı cihazlar” olarak anılmaktadır. Bu elkitabındaki açıklamalar varsayılan ayarların kullanıldığını varsayar.


Elde etmek istediğiniz efekt için diyafram ve enstantane hızı . Enstanane,diyafram, iso basit bir sekilde nasil ayarlanabilir? Pro modu kullanım klavuzu ve ayarları. Ayarımız iso ayarı , iso ayarını yüksek tuttuğunuz zaman 1. Akıllı Telefonlarda Kamera Pro Modu.


Kullanıcı oyu: - ‎1. Aralıklı görüntü kaydedip bunları birleştiren Time-lapse, ayarları akıllı telefon veya . Vizörün ayarlanması (diyopter ayarı ). Bu ürünü akıllı telefonla kontrol etme. Deklanşör hızı ve diyaframı, ayar ışıkları, kameranın içine ne kadar ışık geldiğini ve . Derinlik Denetimi ayarı.


Filtreyi TemizleTelefon bulundu. Bir makro modu bulunur. Bu işlemin ayarı da diyafram değerinin açılıp kısılması ile belirlenir. Aynı farklılık cep telefonlarında da bulunmakta. Samsung Galaxy akıllı telefonlar genel itibari ile harika kameralara sahiptir.


Diyafram öncelikli ayarda, fotoğraf makinası ışığı kendisi ölçer. Manuel (M) – Maksimum kontrol için Diyafram ve Deklanşörü manuel olarak ayarlayabilirsiniz. EV (Pozlama Telafisi Değeri): Bu kadran, Drone Çekiminde manuel . Android telefonunuzla fotoğraf çekmeden önce bu ayarları yapmanız gerekiyor. Timelapse videolar, günümüzde akıllı telefonlarla bile çekilebiliyor.


Boyutu ve tasarımı, rahat ve . POV Point Of View Modu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...