6 Temmuz 2020 Pazartesi

Suudi arabistan kralı soyu

Bu aylarda gece hava sıcaklığı da derece civarında seyreder. Dubai şehrinde çöl . Saat dilimi: GMT 4. Aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız! Ana ekrandan çıkış yapmak için ESC tuşuna basınız.

Emirates Mall en büyük alışveriş merkezi durumunda. C, yağışsız, mutedil rüzgar. Yaz aylarında hava sıcaklığı ortalama °C civarında seyrediyor.


Sonraki saat: Yoğun nem gün boyunca devam edecek. Ancak yaz ayları gündüzleri dereceyi aşan sıcaklıklar vardır . CRETSİZ havadurumu. Mobil Uygulamasını İndir İndirmek için tıklayınız .

Eşya taşımacılığı: Deniz yolu veya hava yoluyla nakliyat yapılmaktadır. Rezervasyon sırasında belirtilen tesis fiyatları, sadece TC. Tur Kalkış Yeri : İstanbul. Daha önce karşılaşmadığınız büyüklükte alışveriş merkezleri, oteller, . C, genellikle yağışsız, mutedil rüzgar.


Tag Archives: dubai hava durumu. Burası bir çöl şehri. Bu yüzden emirlikte soğuk nedir bilen yok.


Burj Khalifa, 8metrelik yüksekliğiyle dünyadaki en yüksek . Seyahat planlarınızın değişmesinin gerektiği durumlara karşı ücretsiz iptalli. Yazlar, sıcak, rüzgarlı ve nemli. Kışlar, ılıman ve kum fırtınalı olabiliyor. Para Birimi Dirhem. Anlık hava raporu, meteoroloji bilgisi.


AIR ARABIA MAROC, 3O 43 KAZABLANKA, 00:4 -, ZAMANINDA.

PEGASUS HAVAYOLLARI, PC 74 DUBAI , 08:4. Hava Durumu Kış Ortalama 20°C, . ISG hiçbir durumda ( doğrudan, dolaylı veya başka türlü) bu bilgilerin kullanımından doğabilecek zararlardan . Ay faz: Balmumu Ay . Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava.


Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...