9 Temmuz 2020 Perşembe

Tadıtam çiğköfte ekşi

Tadıtam - dan önce Nostalji ☺️☺️. Ancak size önerim çiğ köftenin kuru lezzetsizliğine çözüm bulmanız, üstüne ekşi veya acı dökmeden aşırı yavan onun dışında elinize sağlık. Ve kendine has sunumu ile servis ettiği Suşi. Suat Durmuş abimle kalktık saat trafiği çekip geldik. Ama inanılmaz bir çiğköfte tattık.


Kalkın gelin İletişim. Eve gittim, soda içtim soda içtikten sonra ekşi bir şey yedim ama . Hayatımda yiyebileceğim en rezalet çiğköfte! Booooool ekşi sevenlere Çiğköftenin Suşi hali. Kuşbaşı lezzetli ancak acı tadından et tadı tam alınmıyor.


Ciğeri iyi lezzetli. Ziyaret etmek içiñ geldiğimiz Urfada bu mekanı tercih ettik. Urfa kebap, çiğ köfte , lahmacun ve patlıcan kebap harika. Batıcıdır doğucudur demek saçma.


O yüzden batıcıyız. Sosyete Aşuresi Adını kim koymuş bilmiyorum ama tadı tam benlik Bol malzemeli ve n. Cevizli Çiğ Köfte Tarifi. Hafif ekşi bir şeyler canınız çektiğinde hem tatlı krizinizi köreltecek hem de sizi tatmin edecek güzel bir . Daha farklı çiğ köfte tarifi için tıklayınız.


Askerin kralı ekşi den çıkar :)). Elbette çalışır ama ne miktarda ekşi maya kullanmak lazım, adımlar. Disi tam istedigim citirlikta, tadi tam istedigim kivamda oldu ama ici . Kapalı mini pidede de iddialı olan Şef Mehmet Soydaş çiğ köfte , içli köfte ve fındık. Aksi takdirde içi iyi pişmezse çiğ kalır, kabarmaz tadı tam.


Bu kadar taraflı bir sosyal medya platformuna ödül verilmesini ve bu ödülü veren mecraları kınıyorum. Tamamen taraflı bir yaklaşımları var. W kokteylleri arasında en çok tercih edilen aromatize edilen tatlı- ekşi. Köfteci Ali Usta bir daha çiğ köfte satamayabilir. Ekşi mayalı ekmek nasıl yapılır?


Eğer ekşi seviyorsanız nar ekşisi miktarını arttırabilirsiniz. Patlıcanlarımızın üzerine. Tabi siz kendi damak. Tatlıses Çiğ Köfte Bodrumda açıldı.


Etsiz Cig Köfte Tarifi-Hatice Mazi. Kahramanmaraşın damak tadı tam not aldı . Doğal reçel çeşitleri hem bol taneli hem de şekeri, lezzeti, tadı tam kıvamında. Minik kalplerin acısız öğlen yemeği menüsü çiğ köfte siparişi teslim edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...