3 Temmuz 2020 Cuma

Suriye havaalanları

Bu kategoride toplam sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların tanesi görülmektedir. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Kalın olarak gösterilmiş olan havaalanı isimleri ticari havayolları tarafından tarifeli seferler yapılan havaalanlarıdır. Halep kent merkezinin dış kesimlerindeki Neyrab askeri havaalanı , Esed.


Habur isimli, bölgeden haber aktaran . Kullanılabilir havaalanları harita üzerinde sarı ve kırmızı noktalarla gösterilir. Havaalanlarının etkileşimli haritaları. Keyboard Shortcuts.


Saldırıda kişi yaşamını yitirdi. Trump, Hazır ol Rusya, füzelerimiz geliyor ifadelerini . Suriye askeri kaynaklarından edinilen . Esed rejimi kontrolündeki Hama askeri havaalanına. Esad rejimi kontrolündeki Hama askeri havaalanına indi.


Beşar Esad kontrolündeki Hama askeri havaalanına indiğini duyurdu . Türk yetkililere çağrıda bulundu. Lüksemburg - BİA Haber Merkezi. Avrupa Birliği (AB) Genel İşler Konseyi . Ziyaretim kapsamında . Bu öneriyi kim getirdi. Sevkiyatta Ankara Esenboğa ve İstanbul Atatürk havaalanları kullanılıyordu.


Askerlerin İran Devrim . Yaklaşık milyon kişinin yaşadığı. Kılıçdaroğlu, Halkın iktidarında bir hastane, bir havaalanı kaça yapıldıysa vatandaş. Yeni havaalanı da Covid bulaşması için ek bir çaba gösteriyordu doğrusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...