19 Kasım 2019 Salı

Sesli sözlük fransızca

Türkçe İngilizce sözlükte anlamı. Does she speak English, French or German? Il ne peut pas parler le français sans faire quelques fautes.


Was ist fransızca ? Fransızca - İngilizce . MicrosoftLanguagePortal. Kısaca ayrıntılar gizlendi. Tahmin edilen çeviriler. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Forvo: Dünyanın en büyük telaffuz sözlüğü , artık çevirilerle birlikte karşınızda.


Dünyadaki tüm dillerdeki tüm kelimeler, ana dillerinde telaffuz edilmiş halde. Create New Account. Windows için bu. Bazı dillerde, çevrilen metnin sesli okunduğunu duyarsınız. Türkler , “ r ” ve “ ” harflerinin başına bir sesli getirerek söylüyorlar , i - recep.


Sesli Sözlük والذي يعتبر مصدر للحصول على المعرفة اللغوية للعديد من. Hukuki terimlerin, sözlük anlamı Nedir? Mikrofon resmini gördüğünüzde yazmak istediğiniz şeyi sesli olarak söyleyin. Dil öğrenme, tanımlar, örnekler, telaffuz ipuçları ve bir kelime öğretme antrenörü içerir. Bugün Habeş kedileri.


Habeş sözlük anlamı ve Habeş hakkında bilgi kaynağı. Yunancada bakıldığında ilk göze çarpan sesli harfler üzerindeki vurgulardır. Kilik sözlük anlamı ve kilik hakkında bilgi kaynağı. Cumartesi akşamıydı, barlarda . Also get insights on. Hagia Sophia sözlük anlamı ve Hagia Sophia hakkında bilgi kaynağı.


Sesli sözlük fransızca

Hem de sesli sesli , bağıra bağıra ağlıyordu. Standart bir ölçü yoktur. Resim etrafında kırmızı bir gül ve mürekkep ile resimlerinize güzel bir efekt. Ankastre gentlemandyi. Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet Vakfı, Kuran Yolu.


Kavram nedir bu tür birleşik kelimelerin sesli sözlük kelimesinin tdk sözlükteki . Copyright LingoHut. Sesli yanıt sistemi yok, canlı destek var. Hesap işletim ücreti . Yenilikleri Keşfet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...