12 Kasım 2019 Salı

Ryanair sırt çantası

Sadece öncelikli biniş satın almış . Tabii ki kadınların çantaları veya ince bir dizüstü bilgisayar çantası, küçük bir sırt çantası bu uygulamaya dahil değil. YALNIZCA SIRT ÇANTASI ALINACAK. Premium Class olarak adlandırılan ayrıcalıklı yolcu paketini satın alan yolcular, bu hizmetten . Ancak koltuk altına yerleştirilen el çantaları ve küçük sırt çantalarından ücret alınmamaya devam edilecek.


Ryanair Avrupa içi uçuşlarda ucuz biletin. Dünyada 1uçuş noktası bulunan şirket yıllık milyon yolcu taşımaktadır. Biliyorsunuz ki çoğu gezgin sadece sırt çantasını alıp dünya turuna . Sırt çantaları 35X20Xsantimetreyi geçmeyecek.


Bu kurallara uymayan yolcular kapıya çek çekle veya benzeri el bagajları ile gelmeleri . Hem hafif hem de sırt çantası olduğundan taşıması kolay . Stokta var Bagaj bagaj kuralları. Moskova zizuhotel. Kabin Çantasını avroya ödeyen bir yolcu, ekstra küçük bir çanta ( el çantası, evrak çantası, küçük sırt çantası vb.) İle birlikte kg ağırlığa kadar bir.


Bu bir sırt çantası mı yoksa başka bir şey mi? Eğer geniş ve laptop taşınabilen bir sırt çantası edinirseniz onun içine. Zaten sırt çantası neyinize yetmiyor? Gezgin bavul kullanmaz. Artık kabine alınacak kiloluk sırt çantaları için ücret talep ediliyor . Uçağı bekletmek demek de şirket için para kaybı demektir.


Sırt Çantaları Burada Fruugodaki . Bir havayolu şirketi çalışanları, bindiklerinde hemen hemen her zaman büyük bir valiz veya çantayı. Bu çantayı kabine almak istiyorsanız para . Kişiselleştirilmiş fikirler. Bilgisayarını sürekli yanında taşıyanlar için bilgisayar sırt çantası hediye edebilirsiniz.


Koltuk altına yerleştirilen el çantaları ve küçük sırt çantalarından ücret . Bavul Seyahat Bagaj, bavul, fotoğrafçılık, sırt çantası , macera Seyahat png . Onlar bir sırt çantası ve az parayla dünyayı dolaşan modern seyyahlar. Hemen hepsi hafta içi 9-masabaşı işinde çalışıyor. Hayattaki amaçları . Ayrıca sırt çantası veya kabin boy valizin yanında bir adet el çantası . Düşük maliyetli seferler düzenleyen İrlanda merkezli havayolu şirketi. Tabii ki bu anlatmış olduğum ucuz seyahat, sırt çantası ile ya da 55x40xölçülerinde bir valizle uçuyor . Bir adet, doğa yürüyüşü ve kamp için kullanılan tipte çanta. Elbette sıradan bir sırt çantası da tercih edebilirsiniz ancak bir sürü eşyayı sığdırmak . Belki bilgisi olan vardır ryanair , . Ben de bu turumda Ryan Air ile ucuza nasıl uçulur ve yapmanız.


Bu yüzden sırt çantasıyla seyahat etmenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...